• Hent Tipsbladets app og få push notifikationer om seneste nyt, livescores mm.
  • Tilmeld dig nyhedsbrevet og få dit daglige skud fodbold til frokostpausen
    Tilmeld nyhedsbrev
  • Vær med hvor og når det sker og deltag i debatterne - følg Tipsbladet på:
Hold dig opdateret - følg Tipsbladet på:
1. division Christian Fomsgaard Jensen

Dalgaard: Vi går efter oprykning

Dalgaard: Vi går efter oprykning
Foto: Jens Dresling/polfoto

Thomas Dalgaard melder klart ud, at Vendsyssel FF går efter oprykning, og efter weekendens resultater ligger de også lunt i svinget.

Af Christian Fomsgaard Jensen

Der er ingen tvivl hos den blonde angriber. I Vendsyssel går man efter at rykke op, og efter sejren over Næstved ser det godt ud for de hvidklædte.

- Hobro kan tabe til alle. Det kan vi også. Det gælder om at præstere godt i hver eneste kamp, ellers taber man i den her række. Men jeg vil da godt melde klart ud, at vi selvfølgelig spiller for oprykning. Vi har holdet til det, siger Thomas Dalgaard til nordjyske.dk

Netop Hobro er Vendsyssels største problem. Superliga-nedrykkerne ligger øjeblikkeligt på en første plads i 1. Division, et point foran VFF. Mens Vensyssel vandt over Næstved, snublede Hobro på hjemmebane mod oprykkerne fra Nykøbing FC. 

Vendsyssel virker som et hold, der har fundet melodien. I de seneste 13 kampe har de blot tabt to, som dog begge har været 4-0-nederlag til Hobro. 

Superliga

Mere Superliga

Fokus

Optakt: FC København - AGF

FC København og AGF skal ud i en direkte kamp om andenpladsen i Superligaen. Århusianerne kan gå forbi Ståle Solbakkens mandskab med en sejr.