• Hent Tipsbladets app og få push notifikationer om seneste nyt, livescores mm.
  • Tilmeld dig nyhedsbrevet og få dit daglige skud fodbold til frokostpausen
    Tilmeld nyhedsbrev
  • Vær med hvor og når det sker og deltag i debatterne - følg Tipsbladet på:
Hold dig opdateret - følg Tipsbladet på:
1. division Anders Dehn

Dansk klubboss: Vi kan skimte et lys for enden af tunnelen

Foto: Viborg FF

Vendsyssel FF's sportsdirektør er forsigtig optismist, men han vil ikke sende sine spillere tilbage i træning, før Divisionsforeningen giver grønt lys.

Af Anders Dehn

Selv om kampene ikke er gået i gang endnu, og spillerne stadig er sendt hjem, aner Vendsyssel FF's sportsdirektør, Ole Nielsen, bedre tider i horisonten. Det siger han til Nordjyske.

Han tøver dog med at sende spillerne tilbage på græs. Det er de ellers i en række danske klubber, men kun i mindre grupper ad gangen. Nielsen vil have en klar melding om træning og genopstart af sæsonen, før han foretager sig andet.

Læs også:Øl, biogas og cement: Danmarks tossede stadionnavne

- Jeg synes de sidste par dage har givet en behersket optimisme, hvis man kan sige det sådan. At vi måske kan skimte et lys for enden af tunnelen. Men vi vil gerne have en melding, der mere klart fortæller os, hvad vi skal forholde os til i forhold til en eventuel opstart igen, siger Ole Nielsen til Nordjyske.

Dermed må holdets spillere altså finde sig i at selvtræne i en rum tid endnu. Spørgsmålet dog, hvor længe det står på. Forleden sagde Nielsens nordjyske kollega, Hobro-formand Lars Kühnel, at han håbede, at Superligaen ville vende tilbage i midten eller slutningen af maj.

Læs også:NordicBet forlænger sponsorat af 1. division

Claus Thomsen, der er administrerende direktør i DIvisionsforeningen, forklarede i går, hvorfor den ikke har sat gang i sæsonen igen.

- Det er, at vi skal sikre, at vi ikke er i strid med de påbud, der er givet, og det er vi ikke, sagde Thomsen.

- Derudover er vi i gang med sammen med sundhedsmyndighederne at få udarbejdet protokoller angående træning og kampe, som gør, at vi sikrer, at vi er inden for myndighedernes retningslinjer, når vi møder på arbejde igen.

Læs også:Corona-timeout: Sundhedsministeren skrev hyldestsang til hjerteklubben

Læs også:Tidligere Superliga-spiller advarer: Folk på min egen alder er døde af corona

Læs også:Afsløring: Opgiver at spille sæsonen til ende i 2. division