• Hent Tipsbladets app og få push notifikationer om seneste nyt, livescores mm.
  • Tilmeld dig nyhedsbrevet og få dit daglige skud fodbold til frokostpausen
    Tilmeld nyhedsbrev
  • Vær med hvor og når det sker og deltag i debatterne - følg Tipsbladet på:
Hold dig opdateret - følg Tipsbladet på:
1. division Morten Jørgensen

Det spidser til: Silkeborg-træner vil udnytte godt udgangspunkt

Silkeborg har nu mulighed for selv at afgøre, om klubben skal rykke direkte op i Superligaen. Cheftræneren advarer mod at tage noget for givet.

Af Morten Jørgensen

Med fire runder tilbage af 1. divisionen er der potentielt set stadig seks klubber, der kan opnå førstepladsen, der giver direkte adgang til Superligaen. Det er dog Silkeborg, der står i den bedste position.

Midtjyderne fik i sidste uge en vigtig sejr mod FC Fredericia, og klubben har nu mulighed for selv at afgøre tingene og vende tilbage til den bedste danske fodboldrække.

- Efter sejren i Fredericia i fredags har vi skaffet os et godt udgangspunkt, inden vi går ind til de sidste fire kampe. Vi fører rækken og kan selv afgøre vores skæbne, fortæller Michael Hansen ifølge Silkeborgs hjemmeside.

Cheftræneren er dog meget opmærksom på, at det er en meget tæt række, hvor der stadig kan nå at ske mange ting i de sidste runder af sæsonen.

- Et godt udgangspunkt er imidlertid ikke noget værd, hvis det ikke bliver udnyttet. Der er stadig 12 point at spille om, og i en historisk tæt NordicBet Liga kan halvdelen af holdene stadig nå i top tre, der giver mulighed for oprykning.

Silkeborg skal i aften møde Thisted på JYSK Park, hvor der er kampstart klokken 18.30. Gæsterne er lige nu placeret under nedrykningsstregen.

Superliga

Mere Superliga

Fokus

Optakt: Brøndby IF - AGF

AGF jagter sæsonens anden sejr og den første på Brøndby Stadion siden 2007. Brøndby IF jagter topholdene FC København og FC Midtjylland.