EfB henter storsejr mod Roskilde
1. division

EfB har fået mere medvind i 1. division end i den første tid i landets næstbedste række, og søndag blev det til en 4-0-sejr over Roskilde.

Esbjerg rykkede i sidste sæson ned fra Superligaen, og i den første tid i 1. division havde holdet meget svært ved at finde deres ben - og det gav en række svingende resultater. Men i den seneste tid har de fået godt styr på sagerne, hvor det kun er blevet til ét nederlag i de sidste 10 kampe.

Søndag eftermiddag fik EfB en storsejr på udebane over Roskilde, da vestjyderne vandt med hele 4-0, da tingene i slutfasen pludselig tog fart, og dermed er de kommet på en ganske fin kurs mod at blande sig i oprykningskampen.

I første halvleg kom Esbjerg foran ved Anders Dreyer, som fik sendt bolden i netmaskerne efter 11 minutter. Sådan stod det helt frem til, der manglede seks minutter af den ordinære spilletid, og så tog tingene fart.

Først var det Emmanuel Oti, der slap fri igennem og scorede sikkert. Og i overtiden lagde Hagelskjær en hård, flad bold ind i benene på Jesper Lauridsen, der styrede bolden i mål, og så stod der pludselig 3-0.

Men det var ikke alt før dommeren fløjtede for sidste gang. Parunashvili gjorde det til 4-0 til allersidst, og det var også et resultat, som oplæggeren til 3-0-målet mente var lidt i overkanten, da han blev interviewet af TV3 Sport umiddelbart efter kampen.

- At det bliver 4-0 er nok lidt misvisende, men vi køber den gerne, siger Nikolaj Hagelskjær, der også mener, at det var godt at komme tilbage på sporet efter nederlaget i sidste runde til Vendsyssel.

Med sejren er EfB nu ét point efter netop Vendsyssel på tredjepladsen, som giver playoff-kampe mod et Superliga-hold ved sæsonafslutningen. Dog har Vendsyssel en kamp mindre end EfB.