• Hent Tipsbladets app og få push notifikationer om seneste nyt, livescores mm.
  • Tilmeld dig nyhedsbrevet og få dit daglige skud fodbold til frokostpausen
    Tilmeld nyhedsbrev
  • Vær med hvor og når det sker og deltag i debatterne - følg Tipsbladet på:
Hold dig opdateret - følg Tipsbladet på:
1. division Anders Dehn

Silkeborg har pengene til at handle trods nedrykning

Silkeborg har pengene til at handle trods nedrykning
Foto: Lars Rønbøg/Getty Images

Måske skal Silkeborg IF have en forstærkning i transfervinduets sidste par dage. Pengene er der i hvert fald til det i klubben, der bliver rygtet tæt på Ronnie Schwartz.

Af Anders Dehn

Jesper Stüker har fået travlt her i slutningen af august måned. Han var ellers udviklingschef og havde dermed et andet sigte med sine arbejdsopgaver, men da Peter Sørensen blev fyret i Silkeborg IF, blev Stüker sportschef. Igen.

For han har været det før, og nu er han så tilbage som manden med ansvaret for transfers. Dermed er det også ham, der kan svare på, om Superliga-nedrykkerne skal forstærke truppen yderligere i dette transfervindue.

Læs også: Skhirtladze arbejder på Silkeborg-exit - men Sloth bliver formentlig

Ind er kommet folk som Svenn Crone, Marcus Johansson, Anders Hagelskjær, Frederik Møller og Shkodran Maholli. Det er kun sidstnævnte, der er offensivt indstillet, og hvis der skal ske noget i Silkeborg, skal det formentlig være i den angribende ende af banen, siger Stüker. Men det skal også være en regulær forstærkning.

- Man er altid interesseret i, hvis der kan ske et eller andet, der gør, at man kan forstærke sig. Det skal også være i den kaliber. Det skal være en spiller, hvor vi tænker, at han kan gøre en forskel, siger sportschefen til tipsbladet.dk.

Læs også: Store salg sikrer Silkeborg et stort overskud i første halvår

- Det kan være svært, hvor vi er i fødekæden. Vi er også ret kritiske, for vi synes, vi har en ganske udmærket trup, og i de seneste kampe har vi også set, at nogle spillere, som vi ikke har set så meget til tidligere, har vist, at de sagtens kan være med. Men vi følger med, og det kan sagtens være, der lige pludselig dukker noget op, som kan blive aktuelt.

Så du går ikke tidligt på weekend?

Læs også: Ronnie Schwartz på vej til Silkeborg IF

- Nej, jeg holder den i hvert fald lige kørende til fredag over middag. Så tænker jeg også, at det kan blive for panikagtigt, hvis det bliver senere end det.

Jesper Stüker fortalte onsdag i et interview med SIF News, at klubben har nogle følere ude og dialog "omkring noget, der kunne vise sig at blive til noget," og torsdag middag skriver Midtjyllands Avis, at Ronnie Schwartz er på vej til klubben.

Modsat mange nedrykkere har Silkeborg penge nok til at hente yderligere end spiller. Klubben har netop præsenteret et overskud for første halvår på 22 millioner kroner som følge af salgene af Robert Skov og Jens Martin Gammelby, mens Vladimir Rodic siden er gået til Hammarby.

- Vi har formået et polstre os lidt på den del, så vi sagtens kan køre videre i 1. division med det samme setup. Det giver os også mulighed for, at vi kan gøre noget, hvis det rigtige skulle dukke op, siger sportschefen.

Transfervinduet lukker, når fredag bliver til lørdag. 

Superliga

Mere Superliga

Fokus