• Hent Tipsbladets app og få push notifikationer om seneste nyt, livescores mm.
  • Tilmeld dig nyhedsbrevet og få dit daglige skud fodbold til frokostpausen
    Tilmeld nyhedsbrev
  • Vær med hvor og når det sker og deltag i debatterne - følg Tipsbladet på:
Hold dig opdateret - følg Tipsbladet på:
1. division Anders Dehn

Estisk landsholdsspiller prøvetræner i HB Køge

Estisk landsholdsspiller prøvetræner i HB Køge
Foto: Getty Images

Karl Mööl er højre back, landsholdsspiller for Estland og i øjeblikket til prøvetræning i HB Køge. Klubben vil se ham an i kamp, før den beslutter, om Mööl skal have en kontrakt.

Af Anders Dehn

De kunne godt bruge en højre back i HB Køge. De råder aktuelt over to af slagsen, 21-årige Gustav Gjøg og 19-årige Gregers Arndal-Lauritzen, men en med lidt mere ballast ville ikke være af vejen.

Det har Karl Mööl noget af, og han er derfor aktuelt til prøvetræning hos 1. divisionsklubben. Den estiske landsholdsspiller er 25 år gammel, og han har senest spillet for Kalju Nömme i den bedste række i hjemlandet.

Hans kontrakt udløb dog ved nytår, og nu er backen med de 228 kampe i den estiske liga på jagt efter en ny klub. Det kan blive HB Køge, der dog ikke vil forpligte sig, før de har set ham i kamp.

- Jeg kan selvfølgelig ikke vurdere ham efter to træninger, for ét er træning, noget andet kamp. Det eneste kamp, jeg har set ham i, er de videoer, vi har fået tilsendt, og man skal f... være en dårlig fodboldspiller, hvis ikke man klippe tre et halvt minuts højdepunkter fra sin karriere sammen, så man fremstår som en verdensstjerne, siger cheftræner Henrik Lehm til sn.dk.

- Men han har gjort et fint indtryk. Han har noget alder, og man kan se, at han spiller modent. Han forsvarer godt og arbejder stenhårdt, så jeg glæder mig rigtigt meget til at se ham på lørdag mod Hvidovre.

Karl Mööl har spillet hele sin professionelle karriere i Estland og har også 16 Europa League- og to Champions League-kvalifikationskampe på cv'et. Han erklærer sig klar til at tage næste skridt i sin karriere.


Sponsoreret:
Drømmer du om en tur ud i Europa for at opleve den fede fodboldstemning på et af de helt store stadions?

Skal det være hos FC Barcelona, Real Madrid, Manchester United, Liverpool, Chelsea, Bayern München eller noget endnu bedre?

Få tre hurtige tilbud på den perfekte fodboldtur for dig og vennerne, for far og søn eller for hele familien.

Det er nemt, hurtigt og enkelt, og der er svar fra rejsearrangørerne inden for 24 timer – find dit rejsetilbud her.

Superliga

Mere Superliga

Fokus