• Hent Tipsbladets app og få push notifikationer om seneste nyt, livescores mm.
  • Tilmeld dig nyhedsbrevet og få dit daglige skud fodbold til frokostpausen
    Tilmeld nyhedsbrev
  • Vær med hvor og når det sker og deltag i debatterne - følg Tipsbladet på:
Hold dig opdateret - følg Tipsbladet på:
1. division Morten Jørgensen

FC Fredericia henter tidligere FC Helsingør-spiller

FC Fredericia henter tidligere FC Helsingør-spiller
Foto: Fredericia

Mathias ”Malte”Johannsen skulle ikke gå uden kontrakt særlig længe. Nu har han fået en aftale på plads med FC Fredericia.

Af Morten Jørgensen

For to dage siden sagde FC Helsingør farvel til Mathias ”Malte” Johannsen, som ønskede at få mere spilletid. Den mulighed jagter han nu hos FC Fredericia, som han har lavet en halvårig kontrakt med.

FC Fredericia har valgt at hive den 26-årige forsvarsspiller til klubben som erstatning for venstre backen Erik Nissen, der har brækket benet.

- Efter Erik brækkede benet, skulle vi reagere og hente en erstatning ind. Jeg ville rigtig gerne have en, der var god med venstre, og som kunne føre bolden op med venstrebenet. Og når uheldet nu var ude med Erik, så var det vigtigt for mig at få en venstrebenet spiller, fortæller FC Fredericia-træner, Jonas Dal, til klubbens Facebook-profil.

- Han er forsvarsmæssigt fint funderet, forstået på den måde at han indgår fint i relation med en midterforsvarer, men også fint på backpositionen. Han er dygtig til at sætte spillet op frem i banen og bidrage offensivt, hvis han er på backen, lyder beskrivelsen fra træneren.

Allerede i weekenden kan Mathias ”Malte” Johannsen få debut for FC Fredericia, som møder Næstved på udebane i sæsonens første kamp i NordicBet Ligaen.

Superliga

Mere Superliga

Fokus