• Hent Tipsbladets app og få push notifikationer om seneste nyt, livescores mm.
  • Tilmeld dig nyhedsbrevet og få dit daglige skud fodbold til frokostpausen
    Tilmeld nyhedsbrev
  • Vær med hvor og når det sker og deltag i debatterne - følg Tipsbladet på:
Hold dig opdateret - følg Tipsbladet på:
1. division Victor Risager

FC Fredericia slår topholdet Kolding IF i målfest

Foto: Getty Images

Kolding IF indkasserede sæsonens første nederlag i lokalopgøret mod FC Fredericia søndag eftermiddag.

Af Victor Risager

Kolding IF fik en fænomenal start på tilværelsen i 1. division med fire sejre i træk, før de i sidste runde måtte nøjes med et point mod Vejle Boldklub.

Søndag indkasserede de så deres første nederlag i sæsonen, da de gæstede FC Fredericia, og det skete efter en sand målfest.

I første halvleg blev der scoret hele seks mål. Først bragte Niels Letort Kolding foran efter blot syv minutter, men Fredericia fik hurtigt vendt opgøret på hovedet. Syv minutter senere havde henholdsvis Steven Enna og Agon Mucolli scoret for Fredericia, og tyve minutter efter kom værterne også foran 3-1 efter mål af Mathias Gertsen.

Før der kunne fløjtes til pause, fik Simon Smidt dog reduceret for Kolding, før Erik Nissen igen sendte Fredericia foran med to mål.

I anden halvleg var der ikke ligeså godt gang i den, men Denis Fazlagic reducerede for Kolding kort efter anden halvlegs start. De formåede imidlertid ikke at udligne, og opgøret sluttede med en 4-3-sejr til FC Fredericia.

Dermed er FC Fredericia og Kolding IF henholdsvis nummer et og to i 1. division efter seks runder. Viborg FF kan til gengæld overhale dem begge med en sejr.

HB Køge og Fremad Amager var også i aktion søndag eftermiddag, og her hentede førstnævnte en 3-1-sejr på hjemmebane.

Superliga

Mere Superliga

Fokus