1. division

FC Fredericia storsejrede mod Nykøbing

FC Fredericia besejrede søndag Nykøbing FC og følger dermed Vejle Boldklub i toppen af 1. division.

FC Fredericia vandt for tredje gang i træk i den næstbedste danske række, da de søndag gæstede Nykøbing FC og vandt med hele 5-0.

Sejren blev grundlagt allerede efter et kvarter, da Mathias Gertsen scorede sit første mål i opgøret på direkte hjørnespark. Og midtbanespilleren var ikke færdig med at gøre sig bemærket. Blot fem minutter efter var han igen på pletten, da han også scorede til 2-0 - igen på direkte hjørnespark.

Efter pausen fortsatte Fredericia med at score, og amerikanske Steven Enna bragte FC Fredericia på 3-0 få minutter efter pausen. Herefter scorede Anders Holvad på et straffespark, før Steven Enna scorede til 5-0 med sit andet mål i kampen et kvarter før tid.

FC Fredericia er efter sejren på en delt førsteplads i 1. division. De har, ligesom Vejle Boldklub, 27 point efter 13 runder. Den nærmeste forfølger er Viborg FF, som har hentet 24 point på 12 kampe.

Andetsteds var to af rækkens bundhold i aktion, da HB Køge tog imod FC Roskilde, og her vandt værterne 2-1 på mål af Martin Høst og Jakob Johansson. HB Køge er dog fortsat rækkens nummer 11, mens FC Roskilde er nummer 12.

Også Næstved sikrede sig en vigtig sejr, da de besejrede med 1-0 Skive IK på hjemmebane.