• Hent Tipsbladets app og få push notifikationer om seneste nyt, livescores mm.
  • Tilmeld dig nyhedsbrevet og få dit daglige skud fodbold til frokostpausen
    Tilmeld nyhedsbrev
  • Vær med hvor og når det sker og deltag i debatterne - følg Tipsbladet på:
Hold dig opdateret - følg Tipsbladet på:

FC Fyn har sat en deadline torsdag for at få styr på klubbens økonomi. Det ser imidlertid ikke lyst ud, og klubben er tæt på at lukke.

Af Martin Davidsen

Den fynske divisionsklub FC Fyn er i store problemer. Klubben slås med økonomiske vanskeligheder, og derfor er træningen i klubben endnu ikke begyndt endnu, da man ikke har kunne betale løn til spillerne.

FC Fyn har længe ligget i forhandlinger med en udenlandsk investor, men parterne ser ikke ud til at blive enige. Dermed kan FC Fyn risikere at gå konkurs, hvis der ikke bliver fundet en løsning inden torsdag, hvor klubben selv har sat en skæringsdato for en afklaring. Det skriver Fyens Stiftstidende.

- Ja, jeg kan bekræfte avisens informationer i onsdagsavisen. Det ser lige nu ikke lyst ud i forhold til kontakten med den udenlandske forbindelse. Desværre ser vi ikke det nødvendige fremskridt, og dermed må jeg konstatere, at det ikke ser lyst ud, siger FC Fyn-formand Klavs Larsen til fyens.dk.

Han understreger, at man stadig arbejder på en løsning, men at det ikke tegner for godt.

- Naturligvis har vi ikke opgivet det hele og arbejder stadig. Det ærgerlige er, at der er lokale folk omkring FC Fyn, som er parat til at lægge yderligere til og skabe en langsigtet løsning, men det kræver også, at der er interesse udefra. Ellers giver det ikke mening, siger Klavs Larsen.

FC Fyn er en overbygning mellem Odense-klubberne B1909, B1913 og Dalum. Klubben spiller på B1913's licens.

-----
Få 100 stærke spilforslag fra oddsavisen.dk for 29,- kr/md - brug koden Tip2020