• Hent Tipsbladets app og få push notifikationer om seneste nyt, livescores mm.
  • Tilmeld dig nyhedsbrevet og få dit daglige skud fodbold til frokostpausen
    Tilmeld nyhedsbrev
  • Vær med hvor og når det sker og deltag i debatterne - følg Tipsbladet på:
Hold dig opdateret - følg Tipsbladet på:
1. division Andreas Arp

FC Helsingør forlænger med tidligere FCK-back

FC Helsingør har lavet en ny aftale med venstrebacken Frederik Bay. Den 21-årige forsvarsspiller med fortid i FC København har fået forlænget sin kontrakt med ét år.

Af Andreas Arp

I 2016/2017-sæsonen fik unge Frederik Bay sin debut for FC København i en pokalkamp mod Jammerbugt, men det blev aldrig til mere spilletid på løvernes førstehold.

Efter flere år i klubben skiftede han i januar 2017 til FC Helsingør på en lejeaftale for resten af sæsonen, og den aftale blev senere vekslet til en permanent kontrakt med klubben. Den kontrakt stod dog til at udløbe til sommer, men det er der nu blevet gjort noget ved.

21-årige Frederik Bay har nemlig skrevet under på en kontraktforlængelse, sådan at han først har udløb med FC Helsingør i sommeren 2020:

- Bay kommer med en masse energi og en god teknik, og indimellem scorer han også nogle pragtfulde mål. Han er en spiller, der har valgt at blive og tage handsken op i en lidt svær periode for klubben, og som arbejder hårdt for tingene. Han holder et højt bundniveau, og er en rigtig god repræsentant for de værdier, vi gerne vil have i FC Helsingør, og han er en vigtig spiller for os, så det er dejligt at vi kan forlænge samarbejdet mindst et år endnu, fortæller cheftræner Peter Feher i en pressemeddelelse. 

Også direktør Janus Kyhl jubler over forlængelsen:

- Det er altid dejligt, når en spiller vi så et stort lys i allerede som helt ung, forløser sit talent. Frederik har siden han kom til Helsingør leveret en dedikeret og professionel indsats, og alene det antal kampe han har spillet de sidste par år, viser til fulde at han er en af vores succeshistorier. Nu skal Frederik bygge ovenpå, og vise at han er en spiller der kan gå forrest og tage det næste skridt i sin karriere. Vi er meget begejstrede for, at den udvikling bliver i FCH-regi, udtaler Janus Kyhl.

Frederik Bay har på trods af sin unge alder allerede spillet 60 kampe for FC Helsingørs bedste mandskab. 

Superliga

Mere Superliga

Fokus