• Hent Tipsbladets app og få push notifikationer om seneste nyt, livescores mm.
  • Tilmeld dig nyhedsbrevet og få dit daglige skud fodbold til frokostpausen
    Tilmeld nyhedsbrev
  • Vær med hvor og når det sker og deltag i debatterne - følg Tipsbladet på:
Hold dig opdateret - følg Tipsbladet på:
1. division Anders Dehn

FC Helsingør henter tidligere Randers-spiller i 2. division

Lucas Haren, der har spillet i HIK i 2. division i den seneste halvsæson, skifter til Superliga-nedrykkerne FC Helsingør. Han har fået en kontrakt til sommeren 2021.

Af Anders Dehn

For godt to år siden skiftede unge Lucas Haren 2. division ud med Superligaen, da han gik fra HIK til Randers FC. Det blev dog aldrig den store succes, så i april i år fik han ophævet sin kontrakt med klubben.

Kort efter vendte Haren tilbage til HIK, hvor han spillede i den forgangne efterårssæson. Her scorede han syv mål i 16 kampe, og det har imponeret FC Helsingør så meget, at Superliga-nedrykkerne nu har hentet offensivspilleren.

Læs også: Randers FC ophæver med Lucas Haren

Haren bliver i Helsingør genforenet med sin træner i HIK Peter Feher.

- Jeg fandt spilleglæden igen i HIK efter min tid Randers, der var præget af uroen i klubben, især til sidst. Jeg har snakket med Janus (klubdirektør med efternavnet Kyhl, red.) og klubben et stykke tid, og jeg glæder mig til at blive del af projektet. Jeg har jo spillet under Peter i HIK, og han er en fin fyr og en meget dygtig og detaljeorienteret træner, siger Lucas Haren i en pressemeddelelse.

Den 21-årige spiller, der har tre Superliga-kampe på cv'et, tiltræder i sin nye klub til nytår, og han har fået en kontrakt frem til sommeren 2021.

- Lucas er en spiller, vi har flirtet med et stykke tid. Han er en ung spiller, der har gjort det rigtig godt i HIK, og som vi har haft på blokken før. Vi er meget tilfredse med, at han har valgt vores projekt, siger førnævnte direktør Kyhl.

- Han er en spiller, der kan give os den øgede konkurrence i front, vi gerne vil have, og som kan udfylde flere forskellige roller offensivt. Samtidigt er han en spiller, der kender Peters måde at spille og træne på, og hvor de ikke skal bruge tid på at føle hinanden for meget på tænderne. Vi ved, hvad vi får i Lucas, og det er en ung, talentfuld spiller, som vi venter os en del af allerede i foråret.

Der er også rigeligt at tage fat på for Haren og co. FC Helsingør overvintrer på sidstepladsen i 1. division med ét point op til redning.

Superliga

Optakt: Esbjerg fB - OB

Direkte bronzekamp i Esbjerg, hvor OB er på jagt efter den første sejr i mesterskabsspillet.

Mere Superliga

Fokus