• Hent Tipsbladets app og få push notifikationer om seneste nyt, livescores mm.
  • Tilmeld dig nyhedsbrevet og få dit daglige skud fodbold til frokostpausen
    Tilmeld nyhedsbrev
  • Vær med hvor og når det sker og deltag i debatterne - følg Tipsbladet på:
Hold dig opdateret - følg Tipsbladet på:
1. division Victor Risager

FC Roskilde henter tidligere Næstved-profil på kort kontrakt

Finnus Justinussen skal i det næste halve år tørne ud for FC Roskilde i 1. division.

Af Victor Risager

FC Roskilde er i gang med de sidste forberedelser til den kommende sæson i 1. division, og få dage før sæsonstarten har de sikret sig en forstærkning til angrebet. 

Angriberen Finnur Justinussen skal i det kommende halve år trække i FC Roskilde-trøjen, hvor han skal være med til at erstatte Emil Nielsen, der scorede 20 mål for FC Roskilde i sidste sæson og skiftede til Lyngby Boldklub denne sommer. Det bekræfter klubbens ejer, Carsten Salomonsson, overfor sn.dk.

- Vi bliver nødt til at have en makker til Mileta Rajovic oppe i front, og vi kommer i hvert fald nok til at undvære Monday Etim i de første par kampe, indtil hans arbejdstilladelse går i orden, siger Carsten Salomonsson til mediet og tilføjer, at de nu er klar til sæsonpremieren mod Viborg FF fredag.

Finnur Justinussen har senest været på kontrakt i Næstved Boldklub, men han forlod klubben efter en gensidig ophævelse af kontrakten i januar 2019. Før det viste han sig ellers frem i 1. division, hvor han i efteråret 2018 scorede 11 mål på 17 kampe.

Fra sin tid i Næstved kender færingen desuden FC Roskildes assistenttræner, Anders Clausen, der før denne sæson var assistent i Næstved.    

Den 30-årige angriber har også en fortid i Fremad Amager og har desuden spillet seks landskampe for Færøerne ifølge Transfermarkt.

Superliga

FCK vrager Daramy mod FCN

Ståle Solbakken har udtaget truppen til søndagens opgør mod FC Nordsjælland. Her har nordmanden fravalgt Mohamed Dara...

Mere Superliga

Fokus

Optakt: OB - AaB

Ob har tabt tre kampe i træk og mærker presset i en svær sæson-afslutning, hvor det mandag aften gælder AaB, der ikke har tabt i de seneste tre runder.

Optakt: Brøndby IF - FC Midtjylland

Brøndby var inde i en god periode, men har siden tabt et par kampe i streg. Nu venter så et opgør mod FC Midtjylland, der håber på at kunne trække yderligere fra i toppen af Superligaen.