• Hent Tipsbladets app og få push notifikationer om seneste nyt, livescores mm.
  • Tilmeld dig nyhedsbrevet og få dit daglige skud fodbold til frokostpausen
    Tilmeld nyhedsbrev
  • Vær med hvor og når det sker og deltag i debatterne - følg Tipsbladet på:
Hold dig opdateret - følg Tipsbladet på:
1. division Kristian Porse

Flø regner med at blive i Vendsyssel: Har brug for at spille kampe

Foto: Lars Rønbøg/Getty Images

Vendsyssel FF-keeperen, Nicolai Flø, regner med at følge med holdet ned i 1. Division, da han hellere vil spille kampe, end at have superligaspiller stående på CV'et.

Af Kristian Porse

Vendsyssel FF måtte i sidste weekend sande, at de fra næste sæson er at finde i landets anden bedste række. Det nordjyske mandskab tabte formåede nemlig kun at spille 2-2 hjemme mod Lyngby, som dermed vandt det samlede playoff-opgør med 3-2, hvilket giver dem adgang til Superligaen i næste sæson. 

Derfor går Vendsyssel-mandskabet nu en tid i møde, hvor det bliver spændende at se, hvilke spillere der bliver, og hvem der vælger at tage afsked. En af de spillere, der satser på at blive i Hjørring-klubben, er 23-årige Nicolai Flø. Han startede foråret med at sidde på bænken, men stille og roligt fik han kæmpet sig tilbage som førstevalg mellem stængerne, hvor han også sluttede sæsonen. Målmanden har et år tilbage af sin kontrakt med Vendsyssel, og han vægter spilletid over en status som superligaspiller. 

- Man skal selvfølgelig aldrig sige aldrig, men jeg har en god hverdag i Vendsyssel, hvor jeg føler, at jeg stadig udvikler mig, så der skal meget til at lokke mig væk. Jeg har brug for at spille kampe, og det er vigtigere lige nu - end at der står superligaspiller på CV'et, siger han ifølge Nordjyske

Nicolai Flø kom til Vendsyssel FF i sommeren 2016. 

Superliga

Mere Superliga

Fokus