1. division

Flot stime: Vejle snupper ny sejr

Vejle skulle bruge tid til at få hul på bylden, men da man fik det, havde Hvidovre ikke en chance i Nørreskoven.

Skuffelsen var til at tage og føle på i Vejle, da holdet rykkede ud af Superligaen. Starten på sæsonen i 1. division har da også været alt andet end let, men nu begynder det stille og roligt at køre, og søndag fik Vejle tredje sejr på stribe.

Den kom hjemme mod Hvidovre, men trods cifrene 3-0 blev det ikke en let opgave.

I første halvleg lagde Adam Jakobsen ud med at misbruge en friløber for værterne, og det blev et meget godt billede på første halvleg. Vejle sad på tingene og fik store chancer, men det var 0-0 ved pausen.

13 minutter inde i anden halvleg kom forløsningen så omsider. Kjartan Finnbogason blev sendt i dybden, og med et elegant chip bragte han hjemmeholdet foran. Herefter fik Hvidovre mere momentum, men Vejle lukkede sagerne med et kvarter igen.

Mads Greve opfangede et hjørnespark og hamrede fladt bolden i kassen til 2-0. 3-0 blev det også efter et fint indlæg, som Kjartan Finnbogason sparkede fladt i nettet og gjorde sig selv til dobbelt målscorer.

Sejren var den tredje på stribe for Vejle, der er nummer tre i 1. division.