• Hent Tipsbladets app og få push notifikationer om seneste nyt, livescores mm.
  • Tilmeld dig nyhedsbrevet og få dit daglige skud fodbold til frokostpausen
    Tilmeld nyhedsbrev
  • Vær med hvor og når det sker og deltag i debatterne - følg Tipsbladet på:
Hold dig opdateret - følg Tipsbladet på:
1. division Victor Risager

Første 1. divisionshold tilbage på græs: Siger lidt om vores ambitioner

Foto: Getty Images

I 1. division er Kolding IF det første hold, der har genoptaget træningen, og det sender et klart signal, mener cheftræneren.

Af Victor Risager

Kolding IF var det første hold i NordicBet Ligaen til at genoptage træningen, og det viser lidt om klubbens ambitioner. Sådan siger cheftræner Morten Mølkjær til jv.dk.

Førsteholdstruppen havde ellers været hjemsendt i en periode, blev det i denne uge kaldt tilbage på arbejde, da Kolding IF håbede på en snarlig genstart af NordicBet Ligaen. Og det sender altså et klart signal ifølge cheftræneren.

Læs også:Håber på genstart snart: NordicBet Liga-klub tilbagekalder trup

- Vi var det første hold i 1. division, der gik i gang, og det siger også lidt om vores ambitioner. Det kan godt være, vi ikke er på Viborg og Vendsyssel og Vejles økonomi, men derfor arbejder vi stenhårdt, og vi har en klub, der gerne vil i samme retning, siger Morten Mølkjær til jv.dk.

Det forventes, at NordicBet Ligaen starter i slutningen af maj – ligesom Superligaen.

Læs også:NordicBet Liga-klub har fået tilført millioner

- Det bliver omtrent samme dato som Superligaen, og protokollerne bliver de samme. Der er en lille smule mere luft at gøre med ved NordicBet Ligaen, men det bliver i udgangspunktet omkring samme dato, sagde Claus Thomsen, direktør i Divisionsforeningen, forleden til tipsbladet.dk.

Endnu er ingen andre klubber i den næstbedste danske række vendt tilbage på træningsbanen. Til gengæld er størstedelen af Superliga-klubberne. 

Læs også:Tidligere Superliga-keeper sat af i 1. divisionsklub: Jeg blev sorteper

Superliga

Mere Superliga

Fokus

Optakt: Esbjerg fB - AaB

Det kan meget vel komme til at handle om nerver, tålmodighed og endnu flere nerver, når Esbjerg fB hjemme møder AaB. Hvem vinder?

Optakt: AGF - Randers FC

Superligaen er endelig på programmet igen, og ingen kampe har vi ventet længere på end denne. Den bliver afgørende for top 6.