• Hent Tipsbladets app og få push notifikationer om seneste nyt, livescores mm.
  • Tilmeld dig nyhedsbrevet og få dit daglige skud fodbold til frokostpausen
    Tilmeld nyhedsbrev
  • Vær med hvor og når det sker og deltag i debatterne - følg Tipsbladet på:
Hold dig opdateret - følg Tipsbladet på:
1. division Kenneth Jensen

Fredericia-profil: På vores bedste dage har vi Superliganiveau

Fredericia-profil: På vores bedste dage har vi Superliganiveau
Foto: Getty Images

FC Fredericia har Superliga-niveau, mener FC Fredericia-profilen Manjrekar James.

Af Kenneth Jensen

De ligger nummer tre i den næstbedste række, og spørger man forsvarsspiller Manjrekar James, er niveauet til tider til at komme i dansk fodbolds bedste række.

Det er det niveau, Jonas Dals mandskab søger at ramme oftere, så klubben spiller sig tættere på oprykning til landets bedste række.

Læs også: Fredericia-træner: Vi har den klart bedste forsvarsspiller i 1. Division

Aktuelt ligger klubben på en af de to playoffgivende pladser, og sluttede sæsonen i dag, ville klubben få chancen mod et Superliga-mandskab.

Lejesvenden Manjrekar James, som Jonas Dal for kaldte for 1. Divisions klart bedste forsvarsspiller, mener, at FC Fredericia har 

- På vores bedste dage kan vi helt sikkert godt være med på Superliganiveau. Med de spillere, trænere og det omklædningsrum, vi har, føler jeg mig overbevist om, at det her hold godt kan spille med i Superligaen, siger den canadiske landsholdsspiller Manjrekar James til ElboBladet ,der er lokalavisen for Fredericia og Middelfart.

Manjrekar James er lejet i FC MIdtjylland for resten af indeværende sæson - han er 25 år og har været fast mand for FC Fredericia, der næste gang møder Hvidovre på udebane.

Superliga

Mere Superliga

Fokus

Optakt: FC Nordsjælland - AaB

AaB kan vinde for fjerde gang i træk i Superligaen, og de møder et groggy FC Nordsjælland-mandskab. Nordjyderne har revanche til gode efter 0-4-nederlaget mod Farum-klubben i fjor.