• Hent Tipsbladets app og få push notifikationer om seneste nyt, livescores mm.
  • Tilmeld dig nyhedsbrevet og få dit daglige skud fodbold til frokostpausen
    Tilmeld nyhedsbrev
  • Vær med hvor og når det sker og deltag i debatterne - følg Tipsbladet på:
Hold dig opdateret - følg Tipsbladet på:
1. division Kenneth Jensen

Fredericia-træner: Vi har den klart bedste forsvarsspiller i 1. Division

Fredericia-træner: Vi har den klart bedste forsvarsspiller i 1. Division
Foto: Getty Images

Der er ingen tvivl hos Fredericia-træner Jonas Dal, der mener, at klubben har den klart bedste forsvarsspiller i landets næstbedste række.

Af Kenneth Jensen

De kæmper med om oprykning i landets næstbedste række, FC Fredericia, og det gør klubben blandt andet, fordi den denne sommer har fået flere forstærkninger til fra samarbejdsklubben FC Midtjylland.

Michael Baidoo, Victor Torp og Sebastian Buch er nogle af de spillere, der er hentet i FC Midtjylland på lejeaftaler. Det samme er forsvarsspilleren Manjrekar James, der har 16 landskampe for Canada, og James imponerer Jonas Dal.

Den tidligere Superliga-træner Jonas Dal, der også har en fortid som asistenttræner og reserveholdstræner i FC Midtjylland, taler meget varmt om den 25-årige forsvarsspiller.

- Jeg vil jo gerne have en spillestil, hvor vi spiller bolden op bagfra, og det stiller store krav til forsvarernes færdigheder, men det har han løst rigtigt godt. Der er ingen grund til, at jeg pakker det ind: Han er klart den bedste forsvarsspiller i 1. division, siger Jonas Dal Andersen til Herning Folkeblad.

Indtil videre har Manjrekar James spillet 15 kampe i NordicBet Ligaen for FC Fredericia - klubben ligger aktuelt nummer fem med 23 point for 16 kampe.

Til sommer er det ventet, at James vender tilbage til FC Midtjylland.

Superliga

Mere Superliga

Fokus

Optakt: FC Nordsjælland - AaB

AaB kan vinde for fjerde gang i træk i Superligaen, og de møder et groggy FC Nordsjælland-mandskab. Nordjyderne har revanche til gode efter 0-4-nederlaget mod Farum-klubben i fjor.