• Hent Tipsbladets app og få push notifikationer om seneste nyt, livescores mm.
  • Tilmeld dig nyhedsbrevet og få dit daglige skud fodbold til frokostpausen
    Tilmeld nyhedsbrev
  • Vær med hvor og når det sker og deltag i debatterne - følg Tipsbladet på:
Hold dig opdateret - følg Tipsbladet på:
1. division Kenneth Jensen

Fredericia var tæt på pokalfinalen i 2018: Vi vil have revanche mod SIF

Foto: Lars Rønbøg/Getty Images

Når Silkeborg gæster FC Fredericia fredag aften i Sydbank Pokalen, er det en gentagelse af en pokalsemifinale sidste år mellem de to klubber.

Af Kenneth Jensen

I 2018 var Silkeborg IF i pokalfinalen, og der var lige et par minutter, klubben kunne få lov til at nyde i front mod Brøndby IF, inden det gik galt for mandskabet far Søhøjlandet. Brøndby IF endte med at vinde kampen med 3-1, og SIF endte både med et naderlag i pokalfinalen og en nedrykning et par uger senere.

For at komme til finalen var SIF forbi Fredericia i semifinalen, og her trak Superliga-mandskabet sig sejrrigt ud af opgøret mod klubben fra NordicBet Ligaen.

Nu mødes de to mandskaber så igen - denne gang i ottendedelsfinalen - og hjemmeholdet FC Fredericia vil have revanche for nederlaget i semifinalen sidste år.

- Vi glæder os til kampen, og man kan ikke lade være med at tænke på semifinalen mod dem. Begge hold har ændret en del på pladserne siden, men det bliver spændende og vi glæder os, siger direktør Stig Pedersen til Fredericia AVISEN og fortsætter:

- Den her kamp minder lidt om semifinalen, men vi fokuserer på den situation der er i dag, og hvad de kommer med. Der er ingen tvivl om, at vi gerne vil have revanche, og vi kunne passende vinde over dem for første gang nogensinde på hjemmebane i det her opgør.

FC Fredericia ligger aktuelt nummer to i den næstbedste række - klubben har samme pointantal som Vejle, der fører ligaen.

Silkeborg IF ligger sidst i Superligaen med tre point og har endnu ikke vundet en ligakamp, så man forstår, hvis de i Fredericia er optimistiske og tror på chancen.

Superliga

Mere Superliga

Fokus