• Hent Tipsbladets app og få push notifikationer om seneste nyt, livescores mm.
  • Tilmeld dig nyhedsbrevet og få dit daglige skud fodbold til frokostpausen
    Tilmeld nyhedsbrev
  • Vær med hvor og når det sker og deltag i debatterne - følg Tipsbladet på:
Hold dig opdateret - følg Tipsbladet på:
1. division Morten Jørgensen

Fremad Amager skriver kontrakt med U21-landsholdsspiller

Fremad Amager skriver kontrakt med U21-landsholdsspiller
Foto: Fremad Amager

Fremad Amager har forstærket sig med danske U21-landsholdsspiller, Sebastian John.

Af Morten Jørgensen

I de seneste par uger har Sebastian John trænet med i Fremad Amager, da han ikke fik sin kontrakt forlænget hos Viborg, og det har han udnyttet til at overbevise ledelsen i 1. divisionsklubben om, at han har gjort sig fortjent til en kontrakt.

På sin hjemmeside oplyser Fremad Amager, at klubben har lavet en aftale med den danske U21-landsholdsmålmand, som nu skal konkurrere med Niklas Dannevang om spilletiden i målet.

- Jeg er ekstremt glad for at have skrevet kontrakt med Fremad Amager som min nye klub. Jeg kender Jan (Michaelsen, red.) fra mine yngre dage på U-landshold og kender ham for sin måde at ville spille fodbold på.

- For mig handler det om at komme til en klub som tror på mig, hvor jeg har mulighed for at se nogle fremtidsperspektiver. Det kan jeg i den grad med Fremad Amager og med den fremtid, som klubben går i møde, var jeg ikke i tvivl.

- Jeg glæder mig til at løbe ind i Sundby Idrætspark og blive budt velkommen af fansene, samt give den en ordentlig skalle, fortæller Sebastian John til klubbens hjemmeside.

Fremad Amager oplyser ikke noget om længden på aftalen.

Superliga

Mere Superliga

Fokus