• Hent Tipsbladets app og få push notifikationer om seneste nyt, livescores mm.
  • Tilmeld dig nyhedsbrevet og få dit daglige skud fodbold til frokostpausen
    Tilmeld nyhedsbrev
  • Vær med hvor og når det sker og deltag i debatterne - følg Tipsbladet på:
Hold dig opdateret - følg Tipsbladet på:
1. division Victor Risager

Fremad Amager skriver med 19-årig svensker

Foto: Getty Images

Ung svensker skifter til Fremad Amager, bekræfter klubben.

Af Victor Risager

Fremad Amager overvintrer på sjettepladsen i NordicBet Ligaen, og de har netop præsenteret en forstærkning forud for forårssæsonen.

Svenske Kevin Höög Jansson kommer således til 1. divisionsklubben, meddeler Fremad Amager på sin hjemmeside. De oplyser imidlertid ikke kontraktens længde, men han har trænet med på Amager i de seneste uger og har altså imponeret nok til at få en kontrakt.

Fremad Amagers cheftræner, Azrudin Valentic, fortæller, at de i 19-årige Kevin Höög Jansson henter en spiller med et stort potentiale.

- Vi bygger videre på tilgangen af de unge spillere, der har et stort potentiale. Det er en spiller, der giver os en anden dimension i det opbyggende spil. Med sit venstreben, en stærk fysik og en god attitude får vi en spiller, der kommer til at passe godt i vores trupsammensætning.

- Han er en alsidig spiller, der kan bruges både som venstre centerforsvar og defensiv midtbane som 6’er, fortæller cheftræneren ifølge klubbens hjemmeside.

Den unge svensker kommer til Fremad Amager efter et ophold i svenske Mjällby AIF. I 2019 spillede Jansson imidlertid blot én kamp for Mjällby AIF i den næstbedste svenske række, Superettan.

---------------------------

Se Brøndby IF - FC Midtjylland og Randers FC - SønderjyskE på Dplay - spotpris til tipsbladet.dk-læsere. SE MERE HER.

Superliga

Mere Superliga

Fokus