• Hent Tipsbladets app og få push notifikationer om seneste nyt, livescores mm.
  • Tilmeld dig nyhedsbrevet og få dit daglige skud fodbold til frokostpausen
    Tilmeld nyhedsbrev
  • Vær med hvor og når det sker og deltag i debatterne - følg Tipsbladet på:
Hold dig opdateret - følg Tipsbladet på:
1. division Mads Aagurd

Fritstillet Horsens-spiller skriver med Skive

Frederik Mortensen har en uge efter bruddet med AC Horsens lavet en aftale med 1. divisionsoprykker.

Af Mads Aagurd

Skive IK skrev onsdag kontrakt med Mikkel Vendelbo, og nu har oprykkerne hentet endnu en forstærkning til den kommende sæson i NordicBet Ligaen. Det drejer sig om den tidligere Horsens-spiller Frederik Mortensen, som stoppede i Superligaklubben i sidste uge.

- Frederik er en ung og meget ærgerrig spiller, og han passer dermed rigtig godt ind i vores, i forvejen, meget talentfulde trup, siger sportschef Rasmus Brandhof om den 20-årige midtbanespiller.

Mortensen nåede i AC Horsens blot to kampe i løbet af sit ene år i Horsens-trøje, hvoraf det kun blev til 56 minutter i Superligaen i en enkelt kamp.

Inden AC Horsens spillede Frederik Mortensen i Hjørring IF, som er moderklubben til Vendsyssel FF, inden turen gik til Viborg FF. Her nåede han i en enkelt sæson at være en del af førsteholdstruppen.

Midtbanespilleren er blevet udstyret med en kontrakt, der løber frem til sommeren 2020.

Superliga

Mere Superliga

Fokus

Optakt: OB - AaB

OB har tabt tre kampe i træk og mærker presset i en svær sæson-afslutning, hvor det mandag aften gælder AaB, der ikke har tabt i de seneste tre runder.

Optakt: Brøndby IF - FC Midtjylland

Brøndby var inde i en god periode, men har siden tabt et par kampe i streg. Nu venter så et opgør mod FC Midtjylland, der håber på at kunne trække yderligere fra i toppen af Superligaen.