• Hent Tipsbladets app og få push notifikationer om seneste nyt, livescores mm.
  • Tilmeld dig nyhedsbrevet og få dit daglige skud fodbold til frokostpausen
    Tilmeld nyhedsbrev
  • Vær med hvor og når det sker og deltag i debatterne - følg Tipsbladet på:
Hold dig opdateret - følg Tipsbladet på:
1. division Kenneth Jensen

Ghanesisk klub: Cobbinah er ikke blevet solgt til Viborg

Ghanesisk klub: Cobbinah er ikke blevet solgt til Viborg
Foto: Getty Images

Der er rygter i Ghana om, at klubben Hearts of Oak skulle have solgt Winful Cobbinah til Viborg FF. Men klubmand fortæller nu, at der som udgangspunkt bare er tale om en prøvetræning.

Af Kenneth Jensen

Superliga-nedrykkeren Viborg FF arbejder på at forstærke truppen frem mod et vigtigt forår, hvor Steffen Højers mandskab skal op i tabellen og spille med om oprykningspladserne. Et hold rykker med sikkerhed op i Superligaen, og nummer to og tre i rækken skal spille playoff om at komme med op.

Derfor er der også behov for at have en god og stærk trup for Viborg, der sluttede efteråret på en noget skuffende syvendeplads. Der er dog kun fire point op til Vendsyssel på den playoffgivende tredjeplads, så det er ikke langt væk.

I bestræbelserne på at komme længere frem i tabellen kigger Viborg også efter alternativer til truppen. Klubben har allerede hentet angriber Christian Moses, og så tester klubben i øjeblikket to spillere. Andreas Albech, der spiller på højre back, og Winful Cobbinah, der er offensivspiller.

Sidstnævnte, 26 år, skal prøvetræne i klubben i to uger, og selv om spekulationerne går i Ghana, om hvorvidt spilleren allerede er blevet købt af Viborg og udstyret med en treårig aftale, fortæller hans klub, Hearts of Oak, at der ikke er noget i det.

- Winful Cobbinah er ikke blevet solgt til Viborg. Han var inviteret til en prøvetræning, så der er ikke tale om en permanent aftale, siger Alhaji Akambi fra Hearts of Oak ifølge Goal.com.

Alhaji Akambi er en del af bestyrelsen i den ghanesiske fodboldklub Hearts of Oak.


Sponsoreret:
Drømmer du om en tur ud i Europa for at opleve den fede fodboldstemning på et af de helt store stadions?

Skal det være hos FC Barcelona, Real Madrid, Manchester United, Liverpool, Chelsea, Bayern München eller noget endnu bedre?

Få tre hurtige tilbud på den perfekte fodboldtur for dig og vennerne, for far og søn eller for hele familien.

Det er nemt, hurtigt og enkelt, og der er svar fra rejsearrangørerne inden for 24 timer – find dit rejsetilbud her.

Superliga

Mere Superliga

Fokus