• Hent Tipsbladets app og få push notifikationer om seneste nyt, livescores mm.
  • Tilmeld dig nyhedsbrevet og få dit daglige skud fodbold til frokostpausen
    Tilmeld nyhedsbrev
  • Vær med hvor og når det sker og deltag i debatterne - følg Tipsbladet på:
Hold dig opdateret - følg Tipsbladet på:
1. division Morten Jørgensen

HB Køge henter ungt talent i FC København

Den 18-årige Oliver Sonne skifter en tilværelse på FC Københavns U19-hold ud med en plads på HB Køges førstehold.

Af Morten Jørgensen

I løbet af det seneste halvandet år har Oliver Sonne været tilknyttet FC København, men nu vender teenageren tilbage til sin moderklub.

HB Køge har på sin hjemmeside annonceret, at forsvarsspilleren vender tilbage til 1. divisionsklubben, hvor han har spillet gennem en række år.

- Oliver er lokal og har været i moderklubben Herfølge Boldklub og HB Køge som både U17 og U19-spiller. Han kender derfor klubben, og vi er glade for at byde ham velkommen hjem. Oliver er højre back, men kan også spille centralt i forsvaret. I HB Køge får Oliver mulighed for at bevise sig og for at tage skridtet fra ungdoms- til voksenfodbold, og vi tror på, at vi kan hjælpe ham med at tage det skridt og samtidig hjælpe hans videre udvikling godt på vej, siger HB Køges sportsdirektør Per Rud.

Han nåede at træne med hos HB Køge, inden spillerne gik på sommerferie, og han ser nu frem til at skulle spille under Morten Karlsens ledelse i 1. divisionsklubben.

- Jeg fik chancen for at komme tilbage til HB Køge, og jeg synes, det er en rigtig god mulighed for mig i en klub, der ikke er bange for at bruge helt unge spillere på førsteholdet. Jeg har trænet med i et par uger, og fik et rigtig godt indtryk af truppen og træningerne, så jeg ser frem til at fortsætte efter sommerferien, siger Oliver Sonne.

Han har underskrevet en toårig kontrakt med HB Køge.

Superliga

Optakt: Hobro IK - OB

Hobro IK har kun tabt en gang i sæsonen, men OB kommer på trods af tre nederlag i sæsonen fortsat som favorit til sej...

Mere Superliga

Fokus