• Hent Tipsbladets app og få push notifikationer om seneste nyt, livescores mm.
  • Tilmeld dig nyhedsbrevet og få dit daglige skud fodbold til frokostpausen
    Tilmeld nyhedsbrev
  • Vær med hvor og når det sker og deltag i debatterne - følg Tipsbladet på:
Hold dig opdateret - følg Tipsbladet på:
1. division Mads Bye Marboe

HB Køge holder spillertruppen fra resten af organisationen

Foto: Getty Images

HB Køge forsøger så vidt muligt at undgå, at spillerne kommer i kontakt med andre af klubbens ansatte, fortæller direktør Per Rud til sn.dk.

Af Mads Bye Marboe

Udbredelsen af coronavirus i Danmark har allerede sat sit præg på fodboldverden, og i klubberne tager man også sine forholdsregler.

I HB Køge betyder det blandt andet, at man så vidt muligt forsøger at holde spillerne væk fra resten af klubbens ansatte. Det vil være forfærdeligt, hvis en af spillerne bliver smittet og smitter de andre, forklarer direktør Per Rud over for sn.dk.

Læs også:Dansk træner vil tale på FaceTime før spillerkøb: Skal kende dem som menneske

- Vi hilser ikke på hinanden på gængse måder, og vi prøver at tage alle de forholdsregler, vi kan omkring håndvask og hygiejne. Det har vi brugt tid på at indskærpe, og at spillerne hellere skal trække en sygedag for meget end en for lidt i denne tid, hvis det skal til.

- Vi prøver også at holde spillertruppen så meget alene som muligt, så de ikke kommer i kontakt med administrationen og andre. Vi gør alt, hvad vi kan, for det vil være forfærdeligt, hvis vi kom til at stå i en situation, hvor en blev smittet og fik smittet de andre.

Læs også:Finnbogason redder Vejle i Hvidovre

HB Køge vandt senest 2-0 over Vendsyssel FF uden tilskuere på stadion. I torsdagens opgør mod Hvidovre bliver der også tomt på tribunerne.

Læs også:Rochester Sørensen skifter til norsk fodbold

Læs også:Avis: Watford bød stort millionbeløb på dansk back

Læs også:Sløje Silkeborg IF tangerer deprimerende klubrekord

Superliga

Mere Superliga

Fokus