• Hent Tipsbladets app og få push notifikationer om seneste nyt, livescores mm.
  • Tilmeld dig nyhedsbrevet og få dit daglige skud fodbold til frokostpausen
    Tilmeld nyhedsbrev
  • Vær med hvor og når det sker og deltag i debatterne - følg Tipsbladet på:
Hold dig opdateret - følg Tipsbladet på:
1. division Victor Risager

HB Køge lejer 18-årig stopper i Toronto FC

Foto: HB Køge

18-årige Antonio Rocco Romeo skal tilbringe foråret i HB Køge.

Af Victor Risager

På transfervinduets sidste dag har HB Køge sikret sig en forstærkning til forsvaret. 

Den 18-årige canadiske forsvarsspiller Antonio Rocco Romeo skifter til 1. divisionsklubben på en lejeaftale indtil sommer, bekræfter klubben på sin hjemmeside. 

- Antonio Rocco Romeo er en ung, høj og fysisk stærk midterforsvarer, der har en naturlig god styrke i luftspillet, er fremadrettet i sit forsvarsspil og god på bolden. Han har vist sig rigtig godt frem i et par uger i efteråret, og i løbet af januar måned. Nu skal han tage kampen op med Bozga, Huja, Wørts og Enemark om pladserne i midterforsvaret, fortæller HB Køges cheftræner, Morten Karlsen, til klubbens hjemmeside. 

I første omgang er der tale om en lejeaftale fra Toronto FC, som HB Køge har et samarbejde med, men til sommer vil sportsdirektør Per Rud evaluere forløbet.

- Vi har været på besøg i de dybt imponerede faciliteter i Toronto, ligesom Toronto af flere omgange har besøgt os. Bl.a. har "Rocco" og flere andre spillere gæstet klubben. Nu starter vi op med i første omgang lejen her indtil sommerferien, og så evaluerer vi efterfølgende forløbet, lyder det fra Rud. 

Romeo har spillet fire ungdomslandskampe for Canada. 

Superliga

Mere Superliga

Fokus