• Hent Tipsbladets app og få push notifikationer om seneste nyt, livescores mm.
  • Tilmeld dig nyhedsbrevet og få dit daglige skud fodbold til frokostpausen
    Tilmeld nyhedsbrev
  • Vær med hvor og når det sker og deltag i debatterne - følg Tipsbladet på:
Hold dig opdateret - følg Tipsbladet på:
1. division Kenneth Jensen

HB Køge præsenterer flot regnskab: Spillersalg gjorde forskellen

Klubben fra den næstbedste række har præsenteret regnskab for 2018. Det viser et overskud på næsten én million kroner.

Af Kenneth Jensen

Godt nok ligner det ikke en retur til Superligaen i denne sæson for NordicBet Liga-klubben HB Køge, men der bliver arbejdet hårdt på hele tiden at optimere fodboldklubben, og det arbejde har nu kastet et pænt regnskab for 2018 af sig.

HB Køge har fremlagt resultatet, og det viser et plus på 848.267 kroner. Dejlige, sort tal på bundlinjen, som er kommet i stand på grund af spillersalg.

Klubben solgte Alexander Bah i sommer, og der blev også lavet en sum på grund af videresalg på Kristian Pedersen, der skiftede fra Union Berlin til Birmingham.

- I forhold til mange andre klubber, så er vi godt tilfredse, men vi skal væk fra at være afhængige af at sælge spillere, så for os handler det om at øge sponsorindtægterne, så der kommer balance den vej. Der har vi ikke været dygtige nok og har ikke nået målet, siger bestyrelsesformand Søren Storgaard til Sjællandske.

Forventningerne til det kommende regnskabsår er også et plus.

Superliga

Mere Superliga

Fokus

Optakt: Brøndby IF - AGF

AGF jagter sæsonens anden sejr og den første på Brøndby Stadion siden 2007. Brøndby IF jagter topholdene FC København og FC Midtjylland.