• Hent Tipsbladets app og få push notifikationer om seneste nyt, livescores mm.
  • Tilmeld dig nyhedsbrevet og få dit daglige skud fodbold til frokostpausen
    Tilmeld nyhedsbrev
  • Vær med hvor og når det sker og deltag i debatterne - følg Tipsbladet på:
Hold dig opdateret - følg Tipsbladet på:
1. division tipsbladet.dk

Her er tre bud på en ny Silkeborg-træner

Her er tre bud på en ny Silkeborg-træner
Foto: Jan Christensen / Getty Images

Silkeborg IF har på jagt efter en ny cheftræner, efter at klubben tirsdag har fyret Peter Sørensen. Her er tre bud på en ny SIF-boss.

Af tipsbladet.dk

Silkeborg IF fik en dårlig afslutning på sidste sæson, og denne er ligeledes startet skidt for Superliga-nedrykkerne. Det har kostet ved kasse ét for Peter Sørensen, der tirsdag er blevet fyret som manager i søhøjlandet. Klubben oplyser i den forbindelse, at man håber at have en afløser klar i nærmeste fremtid.

Og så kan gætterierne ellers begynde - hvem bliver ny mand i spidsen for Silkeborg IF?

Tipsbladet.dk remser her tre bud op:

Kent Nielsen, 56 år

Kent NIelsen står uden job, efter han blev fyret i OB i sommerpausen. 56-årige Kent Nielsen står noteret for 422 Superliga-kampe som cheftræner, og han er dermed én af de mest rutinerede trænere i landet. Det kan være løsningen i Silkeborg IF, der står foran en genrejsning efter et hårdt år. Kent Nielsen kan skrive AGF, AC Horsens, AaB, Brøndby og OB på sit træner-CV og kender dansk fodbold som sin egen bukselomme.

Thomas Nørgaard, 35 år

Den talentfulde træner havde svære arbejdsbetingelser til sidst i Lyngby BK og endte med at blive fyret, men Thomas Nørgaards evner som cheftræner og status som et af landets helt store trænertalenter kan der ikke stilles spørgsmålstegn ved. Nørgaard vil helt sikkert kun blive en bedre træner i en klub med ro på bagsmækken og orden i økonomien, og han kan være et emne i Silkeborg.

Joakim Mattsson, 48 år

Er lidt en dark horse, men samtidig en træner, man ikke helt kan lade være med at tænke på i forbindelse med lige præcis det her job. Joakim Mattsson har en fortid som assistenttræner i Silkeborg IF, og han har pt. to sønner, der spiller i klubben. Svenskeren viste især sine evner, da han stod i spidsen for Vendsyssel FF, mens svigtende resultater fik ham fyret i Thisted FC. For nyligt blev han ansat som U19-træner i Brøndby, og det taler selvfølgelig imod, at Mattsson kan være et emne i Silkeborg, men omvendt vil et job som cheftræner i en hæderkronet klub som SIF formentlig veje tungere end U-træner i Brøndby. 

Boblere: Glen Riddersholm, John "Faxe" Jensen, Thomas Frank

-----
Få 100 stærke spilforslag fra oddsavisen.dk for 29,- kr/md - brug koden Tip2020