• Hent Tipsbladets app og få push notifikationer om seneste nyt, livescores mm.
  • Tilmeld dig nyhedsbrevet og få dit daglige skud fodbold til frokostpausen
    Tilmeld nyhedsbrev
  • Vær med hvor og når det sker og deltag i debatterne - følg Tipsbladet på:
Hold dig opdateret - følg Tipsbladet på:
1. division Simon Møbjerg Sørensen

Horsens forlænger med offensivspiller

Horsens forlænger med offensivspiller
Illustration

AC Horsens har forlænget kontrakten med André Bjerregaard, der derfor nu er bundet til klubben til sommeren 2016.

Af Simon Møbjerg Sørensen

Den 22-årige offensivspiller André Bjerregaard har sat sin signatur på en ny kontrakt med AC Horsens. Parterne fortsætter altså samarbejdet frem til sommeren 2016.

- Jeg er rigtig glad for at komme til træning i AC Horsens hver dag, og alt omkring truppen fungerer super fint. Jeg skal udvikle mig endnu mere over de næste par år, og det store mål for mig og alle omkring klubben er selvfølgelig oprykning til Superligaen til sommer. Personligt skal jeg levere mere stabile præstationer, så jeg kommer tættere på en fast plads i startopstillingen, og jeg skal score flere mål, siger André Bjerregaard i en pressemeddelelse.

Bjerregaard er mest blevet brugt som indskifter i efterårssæsonen, og træner Johnny Mølby mener, at næste skridt for ham er, at han skal rykke tættere på startopstillingen og blive mere stabil.

- André Bjerregaard har gennemgået en god udvikling i de seneste sæsoner, og han er en kampafgørende spiller, når han rammer sit topniveau. Næste step for André bliver at få endnu flere minutter fra start og holde et højere niveau over en længere periode, for han har potentialet til at blive en meget vigtig og afgørende spiller for os. Han skal gøre krav på at blive stamspiller qua gode præstationer over en lang periode, påpeger Johnny Mølby.

André Bjerregaard har ud over AC Horsens repræsenteret både Herning Fremad, FC Midtjylland og Silkeborg som ungdomsspiller.

Superliga

Optakt: Brøndby IF - Lyngby BK

Brøndby kæmper for at holde fast i en placering i top seks, mens Lyngby kæmper for at komme op i top seks.

Mere Superliga

Fokus