2016-01-20 10:03

Kjartan Finnbogason, der har kontrakt frem til sommer, kan være tabt for AC Horsens.

Bo Henriksen og AC Horsens jagter oprykning til Superligaen i dette forår, og sker det, at Horsens rykker op, kan næste sæson meget vel blive uden topscorer Kjartan Finnbogason.

Den islandske angriber har kontraktudløb til sommer, og han taler allerede nu om, at han vil i Superligaen, når kontrakten er forbi. På nuværende tidspunkt ved Horsens af gode grunde ikke, om det efter sommer hedder Superliga, og derfor kan Finnbogason måske stå i en situation, hvor han bliver tilbudt en god kontrakt og derfor skriver under med en klub i Superligaen - altså før han ved, om Horsens også rykker op.

- Sverige og England var også en mulighed, men jeg vil helst blive i Danmark. Min datter skal begynde i skole, og hun taler allerede flydende dansk. Det er også af hensynet til min familie, at jeg gerne vil have fremtiden på plads for de kommende to-tre år, siger Kjartan Finnbogason til Horsens Folkeblad.

Horsens slipper dog ikke angriberen allerede nu, og han tilføjer da også, at rykker Horsens i Superligaen, er det ikke utænkeligt, at han forlænger.

Angriberen, 29 år, scorede 10 gange i efterårets 1. division - det var næstflest af alle.

SENESTE NYT...
OP | NED

AFSTEMNING

Danmark er i VM-pulje med Frankrig, Peru og Australien. Går Danmark videre?