• Hent Tipsbladets app og få push notifikationer om seneste nyt, livescores mm.
  • Tilmeld dig nyhedsbrevet og få dit daglige skud fodbold til frokostpausen
    Tilmeld nyhedsbrev
  • Vær med hvor og når det sker og deltag i debatterne - følg Tipsbladet på:
Hold dig opdateret - følg Tipsbladet på:
1. division Nicolai Dupont

Jonas Dal sender ny trup til Viborg

Jonas Dal sender ny trup til Viborg
Foto: Lars Rønbøg/Getty Images

FC Fredericia-træneren vil give udskifterne chancen i pokalturneringen.

Af Nicolai Dupont

Det bliver et helt anderledes FC Fredericia-mandskab, der går på banen i Viborg onsdag aften. Cheftræner Jonas Dal har nemlig tænkt sig at give de sædvanlige udskiftere chancen fra start i Sydbank Pokalen.

- Vi har været tilfreds med alt, hvad vi har set i starten af sæsonen, og jeg tror på, at kontinuitet gør noget, men det betyder ikke, at vi ikke tror på de, som ikke starter inde. Nu kommer der en tællende kamp, som vi vil vinde, og de spillere, der ikke er startet inde i 1. division, skal prøves af mod en stærk modstander, siger Jonas Dal til Vejle Amts Folkeblad.

Læs også: Jonas Dal vil trække på sin Hobro-succes i Fredericia

Dermed tyder det på, at nyligt lejede spillere som Michael Baidoo og Chuma Anene kan komme i aktion fra start. Anene skal dog have sit spillercertifikat godkendt først. 

Det er en noget uvant situation for førstedivisionsklubben at kunne stille to næsten helt forskellige startopstilinger. Det er især det tætte samarbejde med FC Midtjylland, der gør, at bredden i FC Fredericias trup nu er så udtalt. Hele seks FCM-spillere er i øjeblikket lejet ud til FC Fredericia. 

Superliga

Mere Superliga

Fokus

Optakt: Esbjerg fB - AaB

Det kan meget vel komme til at handle om nerver, tålmodighed og endnu flere nerver, når Esbjerg fB hjemme møder AaB. Hvem vinder?

Optakt: AGF - Randers FC

Superligaen er endelig på programmet igen, og ingen kampe har vi ventet længere på end denne. Den bliver afgørende for top 6.