• Hent Tipsbladets app og få push notifikationer om seneste nyt, livescores mm.
  • Tilmeld dig nyhedsbrevet og få dit daglige skud fodbold til frokostpausen
    Tilmeld nyhedsbrev
  • Vær med hvor og når det sker og deltag i debatterne - følg Tipsbladet på:
Hold dig opdateret - følg Tipsbladet på:
1. division Mads Bye Marboe

Karlsen efter remis: Vi løser nogle ting forkert

Foto: Getty Images

HB Køge overlod for meget af initiativet til Fremad Amager i anden halvleg af torsdagens 1-1-kamp, mener Morten Karlsen.

Af Mads Bye Marboe

HB Køge var foran indtil det 83. minut af torsdagens møde med Fremad Amager, men Morten Karlsen og co. måtte nøjes med et enkelt point.

Trods Lukas Engels udligning var cheftræneren dog tilfreds med at slutte efterårssæsonen af med at sætte point på kontoen.

- Set over hele kampen, vores slutning og vores anden halvleg er jeg. Det er jo klart, at jeg er lidt utilfreds, når man kommer foran og ikke kan holde den, siger han til klubbens Twitter-profil og uddyber:

Læs også:Viborg-træner: Dårligste kamp i sæsonen

- Men når vi har (Jean Claude) Bozga ude, og (Matthew) Briggs og (Martin) Koch var syge, og med alle de undskyldninger, vi ellers kan finde på, og vi var under pres i anden halvleg, er jeg tilfreds med det ene point og at komme tilbage på pointsporet efter Nykøbing.

Det, der skuffede Karlsen allermest, var, at HB Køge overlod for meget at initiativet til hjemmeholdet efter 0-1-scoringen.

- Der er nogle ting, vi løser forkert strukturelt og taktisk. Samtidig synes jeg, at modstanderen sætter nogle gode individualister ind, som gør det rigtig, rigtig svært for os.

Læs også:Målene haglede ind: Fredericia tilbage på førstepladsen i 1. division

- Så det blev en kamp på Fremad Amagers præmisser, som det ikke skulle være det, i anden halvleg, men det er også en del af fodbold engang imellem.

HB Køge har nu 22 point efter 18 kampe i NordicBet Ligaen.

Inden spillere og træner kan gå på vinterpause, venter dog den udsatte pokalkamp mod AaB.

Læs også:Fremad Amager tog sent point mod HB Køge

Læs også:Sydbank Pokalen: FCK skal til Køge eller Aalborg

Læs også:Mere kamptræning til Nicklas Bendtner: Skal i aktion for FCK's reserver

Superliga

Mere Superliga

Fokus

Optakt: FC Nordsjælland - AaB

AaB kan vinde for fjerde gang i træk i Superligaen, og de møder et groggy FC Nordsjælland-mandskab. Nordjyderne har revanche til gode efter 0-4-nederlaget mod Farum-klubben i fjor.