• Hent Tipsbladets app og få push notifikationer om seneste nyt, livescores mm.
  • Tilmeld dig nyhedsbrevet og få dit daglige skud fodbold til frokostpausen
    Tilmeld nyhedsbrev
  • Vær med hvor og når det sker og deltag i debatterne - følg Tipsbladet på:
Hold dig opdateret - følg Tipsbladet på:
1. division Morten Jørgensen

Kolding IF henter tidligere Randers-spiller

Kolding IF har hentet en ny forstærkning til klubben, og det er en spiller med fortid i Randers FC.

Af Morten Jørgensen

Blot én gang har 20-årige Mikkel Dongsted spillet en førsteholdskamp for Randers FC. Det var i DBU Pokalen mod Kolding IF, og nu tager han skridtet fra Superliga-klubben til den nyoprykkede 1. divisionsklub.

Kolding IF oplyser på sin hjemmeside, at venstrebacken har underskrevet en kontrakt efter en succesfuld tid som prøvespiller, hvor han blandt andet har spillet to træningskampe.

- Jeg er utroligt glad for at have fået en kontrakt her. Det er en drøm, der går i opfyldelse. Det har været fedt at træne med og se, at jeg kan være med på det niveau, efter jeg har været skadesplaget, fortæller Mikkel Dongsted.

Han sigter nu efter at få en masse spilletid i den næstbedste række, hvor Kolding IF skal forsøge at redde sig mod nedrykning efter oprykningen tidligere på året.

- Jeg vil komme med en masse hårdt arbejde, og forhåbentlig udmønter det sig i spilletid og gode kampe. Jeg vil gerne vise mig frem på dette niveau.

Superliga

FCK vrager Daramy mod FCN

Ståle Solbakken har udtaget truppen til søndagens opgør mod FC Nordsjælland. Her har nordmanden fravalgt Mohamed Dara...

Mere Superliga

Fokus

Optakt: OB - AaB

Ob har tabt tre kampe i træk og mærker presset i en svær sæson-afslutning, hvor det mandag aften gælder AaB, der ikke har tabt i de seneste tre runder.

Optakt: Brøndby IF - FC Midtjylland

Brøndby var inde i en god periode, men har siden tabt et par kampe i streg. Nu venter så et opgør mod FC Midtjylland, der håber på at kunne trække yderligere fra i toppen af Superligaen.