• Hent Tipsbladets app og få push notifikationer om seneste nyt, livescores mm.
  • Tilmeld dig nyhedsbrevet og få dit daglige skud fodbold til frokostpausen
    Tilmeld nyhedsbrev
  • Vær med hvor og når det sker og deltag i debatterne - følg Tipsbladet på:
Hold dig opdateret - følg Tipsbladet på:
1. division Nicklas Grodt Degn

Kommune tøver med økonomisk støtte til 1. divisionsklub: Stor usikkerhed om, hvad de har gang i

Foto: Lars Rønbøg/Getty Images

Mange udenlandske spillere har foreløbigt fået udvalg Næstved Kommune til at holde igen med at smide penge efter 1. divisionsklubben Næstved Boldklub.

Af Nicklas Grodt Degn

Næstved Boldklub har haft en såvel kaosmæssig optakt som start på den nye sæson i NordicBet Ligaen, og uroen ser ikke ud til at dæmpe sig foreløbigt. Det bidrager en ny sag til, nu hvor Kultur- og Demokratiudvalget i Næstved Kommune foreløbigt holder igen med at give klubben økonomisk støtte.

- Lige nu er der stor usikkerhed, om hvad de har gang i. Vi vil gerne være helt sikre, før vi sender nogle af kommunens penge i den retning, siger udvalgets formand Linda Frederiksen (S) til dr.dk.

Usikkerheden, som udvalgsformanden hentyder til, drejer sig ifølge DR om mange udenlandske spillere, der er kommet ind på holdet. Ifølge Linda Frederiksen skal holdet og spillerne være rollemodeller og kan vise, at de lokale unge i Næstved har en chance for at komme på holdet.

Kultur- og Demokratiudvalget har indkaldt Næstved Boldklub til et møde, hvor støtten kan drøftes. Klubben har søgt om markedsføringsstøtte 900.000 kroner årligt i tre år.

Superliga

Mere Superliga

Fokus

Optakt: Esbjerg fB - AaB

Det kan meget vel komme til at handle om nerver, tålmodighed og endnu flere nerver, når Esbjerg fB hjemme møder AaB. Hvem vinder?

Optakt: AGF - Randers FC

Superligaen er endelig på programmet igen, og ingen kampe har vi ventet længere på end denne. Den bliver afgørende for top 6.