• Hent Tipsbladets app og få push notifikationer om seneste nyt, livescores mm.
  • Tilmeld dig nyhedsbrevet og få dit daglige skud fodbold til frokostpausen
    Tilmeld nyhedsbrev
  • Vær med hvor og når det sker og deltag i debatterne - følg Tipsbladet på:
Hold dig opdateret - følg Tipsbladet på:
1. division Morten Jørgensen

Lasse Rise træner med i ny 1. divisionsklub

Lasse Rise træner med i ny 1. divisionsklub
Foto: Lars Rønbøg/Getty Images

Den tidligere Lyngby- og Esbjerg fB-spiller Lasse Rise er på udkig efter en ny klub, og nu træner han med i Næstved, som også har besøg af en 18-årig ghaneser.

Af Morten Jørgensen

Ved årsskiftet udløb Lasse Rises kontrakt med Keflavik IF, og efter en yderst turbulent tid i den islandske klub er han vendt hjem til Danmark, hvor han sidenhen har været på udkig efter en ny klub.

I januar havde han fået lov til at træne med hos FC Roskilde, men det mundede ikke ud i en kontrakt, og derfor søger den 32-årige angriber videre efter en ny klub, og det har ført ham videre til en ny sjællandsk klub.

I denne uge er det hos Næstved, at den tidligere Superliga-angriber træner med. Det skriver sn.dk.

Lasse Rise har tidligere optrådt for Lyngby BK, Randers FC og Esbjerg fB, og han er noteret for 93 Superliga-kampe, hvor han har leveret 13 mål. Derudover har han spillet 56 kampe i den næstbedste række, hvor han har scoret 16 gange.

Foruden Lasse Rise har Næstved også den ghanesiske U20-landsholdsspiller, Daniel Adjetey, med på træningsbanen. Forsvarsspilleren er det første eksempel på, at Næstveds nye, udenlandske investorer vil tilføre en række ghanesiske spillere til 1. divisionsklubben.

- Det er en stor chance for mig, og jeg er glad for at komme til Næstved og være med. Jeg håber, at jeg kan overbevise klubben om, at jeg skal have en kontrakt, siger Daniel Adjetey til sn.dk.

Superliga

Mere Superliga

Fokus