1. division

Lettet Vejle-chef: Ville bruge alle indskiftninger efter ti minutter

Constantin Galca havde lyst til at bruge alle sine tre indskiftninger efter ti minutter mod Viborg, der på dette tidspunkt var foran med 2-0.

Vejle Boldklub tog torsdag aften en vital 4-3-sejr over Viborg FF i NordicBet Liga-topbraget.

Men det var ikke uden problemer for Constantin Galcas tropper, og Viborg førte kampen med 2-0 efter bare syv minutters spilletid.

Den rumænske cheftræner indrømmer, at han på dette tidspunkt havde lyst til at bruge alle sine tre indskiftninger.

- Vi vidste, hvad Viborg ville komme med, men vi kunne slet ikke dæmme op for det de første 10 minutter. Så er det jo, man overvejer at skifte tre gange med det samme, siger han til klubbens hjemmeside.

Det lykkedes dog Vejle at vende kampen på hovedet, og derfor overvintrer man på førstepldadsen i den næstbedste række

- Men jeg må gratulere spillerne med, at de kommer så flot tilbage. Vi begynder at presse bedre, får mere intensitet ind i spillet, fighter bedre.

- Jeg må indrømme, at vi går døde efter godt 65-70 minutter. Men så viser Montiel sig jo som en sand Ronaldinho med sit mål til sidst. Så tillykke til spillerne og til vores fantastiske fans. Nu kan vi rigtig nyde ferien.

Vejle har 38 point. FC Fredericia og Viborg følger efter med henholdsvis 35 og 33 point.