• Hent Tipsbladets app og få push notifikationer om seneste nyt, livescores mm.
  • Tilmeld dig nyhedsbrevet og få dit daglige skud fodbold til frokostpausen
    Tilmeld nyhedsbrev
  • Vær med hvor og når det sker og deltag i debatterne - følg Tipsbladet på:
Hold dig opdateret - følg Tipsbladet på:
1. division Kristian Porse

Lønstrup suspenderet af FC Roskilde

I lyset af den seneste matchfixingsag har FC Roskilde valgt at suspendere træneren fra tirsdag til og med sæsonafslutningen den 26. maj 2019.

Af Kristian Porse

I en pressemeddelelse oplyser FC Roskilde, at de har valgt at suspendere samarbejdet med manager Christian Lønstrup. Beslutningen er truffet på baggrund af den seneste matchfixingsag. 

- Denne beslutning skal ses i lyset af de oplysninger, der dagen igennem har været fremme i pressen omkring match-fixing og kommunikationen herom imellem spillertruppen og manager Christian Lønstrup, skriver de ifølge BT og fortsætter.

- For at sikre ro omkring afviklingen af de sidste to kampe og samtidig få tid til at finde hoved og hale i ovenstående påstande har klubben fundet det fornuftigt at indstille samarbejdet med Christian Lønstrup frem til sæsonafslutningen, således at spillertruppen kan have fuld fokus på de resterende to kampe.

FC Roskilde ligger i øjeblikket på tiendepladsen i NordicBet-ligaen, og der resterer to kampe af sæsonen. 

Superliga

Mere Superliga

Fokus

Optakt: Brøndby IF - AGF

AGF jagter sæsonens anden sejr og den første på Brøndby Stadion siden 2007. Brøndby IF jagter topholdene FC København og FC Midtjylland.