1. division

Lyngby Boldklub fik fodboldklø af sin ejer

Den danske fodboldklub Lyngby Boldklub tabte med 1-5 til Malmö FF, der blandt andet havde Anders Christiansen med fra start.

Der skulle gå bare tre minutter af opgøret mellem Lyngby og Malmö FF, før det svenske mandskab, der fortsat er med i Europa League, kom foran mod det danske mandskab fra NordicBet Ligaen.

Og da opgøret var forbi, stod der 5-1 til svenskerne.

For udeholdet var Anders Christiansen med fra start, og det lidt kuriøse med "AC" er, at han faktisk har købt sig ind i Lyngby Boldklub og reelt er en del af dens ejerkreds. Han er dermed ejer af Lyngby og var fredag med til at slå sin klub.

Guillermo Molins scorede de første kasser, inden han fik rødt kort efter 24 minutter og blev udskiftet af en anden Malmö FF-spiller. Marcus Andersson gjorde det til 0-3, Carlos Strandberg til 0-4, inden Lyngby fik reduceret til 1-4.

Søren Rieks, tidligere Esbjerg, kom ind i anden halvleg og scorede det sidste mål i opgøret, der endte 5-1 til Malmö FF.

Opgøret blev spillet over tre gange 35 minutter.