• Hent Tipsbladets app og få push notifikationer om seneste nyt, livescores mm.
  • Tilmeld dig nyhedsbrevet og få dit daglige skud fodbold til frokostpausen
    Tilmeld nyhedsbrev
  • Vær med hvor og når det sker og deltag i debatterne - følg Tipsbladet på:
Hold dig opdateret - følg Tipsbladet på:
1. division Torsten Kjems Hansen

Lyngby-ejere: En sportslig katastrofe

Lyngby-ejere: En sportslig katastrofe

Lyngby BK fyrede tidligere på dagens cheftræneren - nu gør klubejeren Hellerup Finans status oven på et forår, hvor resultaterne fuldstændigt er udeblevet.

Af Torsten Kjems Hansen
Lyngby Boldklub havde oven på efterårets flotte resultater kurs mod Superligaen og overvintrede på en delt førsteplads med Viborg FF - med seks point ned til forfølgerne fra AGF og Vendsyssel FF.
 
Men efter ni spillede kamp i foråret har tingene ændret sig radikalt, da det kun er blevet tre point til regnskabet og Superliga-kursen er afløst af en placering som nummer fire - 12 og 14 point efter AGF og Viborg FF på de to oprykningspladser. 
 
Tidligere mandag blev cheftræner Jack Majgaard fyret fra jobbet i Lyngby, hvor Hellerup Finans i løbet af vinteren overtog ejerskabet i klubben.
Hellerup Finans har efter trænerfyringen gjort status på klubbens hjemmeside, hvor blandt andet de sportsligt skuffende resultater bliver behandlet. 
 
- Da vi overtog klubben lå den nr. 1 i 1. division og alle rådgivere m.fl. fortalte os, at truppen og den sportslige ledelse var stærk og at klubben var godt besat på den del – hvilket vi naturligvis lyttede til da klubben jo netop lå nr. 1. Cheftræneren fortalte os endvidere at vinterens transfervindue havde været et godt vindue, og at han var stærkt tilfreds. Desværre har foråret vist os at truppen og den sportslige ledelse ikke var så stærk som først antaget, skriver Hellerup Finans på hjemmesiden.
 
- Vi må konstatere at foråret har været en katastrofe rent sportsligt, og vi har taget konsekvensen af dette i dag, hvor vi har sagt farvel til både vores cheftræner og assistenttræner. Vi må konstatere, at de ikke har leveret resultater overhovedet siden vi overtog klubben – det er stærkt skuffende og helt uacceptabelt.
 
- Hellerup Finans A/S er eksponent for at skabe resultater for enhver pris – vi har en udpræget vinderkultur i virksomheden, som har skabt stærke finansielle resultater midt i en voldsom finanskrise. Vi vil nu arbejde på at få indført netop denne karakteristiske vinderkultur i Lyngby Boldklub, hvor resultater er alt. Fremadrettet vil klubben være eksponent for en form for fodbold hvor alle i klubben, alle omkring holdet, trænerstaben og spillerne er opmærksomme på, at Lyngby skal vinde for enhver pris. Vi ønsker naturligvis stadig at Lyngby skal være eksponent for flot boldbesiddende, offensiv fodbold. Men succeskriteriet er nu engang, at det først og fremmest handler om at vinde fodboldkampe. Det er kun resultater, der tæller.
 
Hellerup Finans understreger, at målet fortsat er at Lyngby skal i Superligaen, selv om det ikke bliver i denne sæson, og at arbejdet i den retning kommer til at foregå med store ambitioner, der dog også handler om at holde økonomien sund og ansvarlig.