• Hent Tipsbladets app og få push notifikationer om seneste nyt, livescores mm.
  • Tilmeld dig nyhedsbrevet og få dit daglige skud fodbold til frokostpausen
    Tilmeld nyhedsbrev
  • Vær med hvor og når det sker og deltag i debatterne - følg Tipsbladet på:
Hold dig opdateret - følg Tipsbladet på:
1. division Alexander Paaske

Lyngby forlænger med stortalent: Hans potentiale er enormt

Foto: Jan Christensen / Getty Images

Lyngby har forlænget kontrakten med den 18-årige venstreback Adam Sørensen, så aftalen løber til sommeren 2022. Det begejstrer cheftræner Christian Nielsen.

Af Alexander Paaske

Forleden fik Lyngby Boldklub en forlængelse i hus med den unge målmand Oskar Snorre, og nu har 1. divisionsklubben langtidssikret et andet stortalent.

Den blot 18-årige forsvarsspiller Adam Sørensen har forlænget kontrakt med Lyngby, så klubben har papir på venstrebacken til sommeren 2022

Læs også: Kort før udløb: Lyngby forlænger kontrakten med U21-landsholdsspiller

Adam Sørensen har kæmpet sig ind på holdet og har fået masser af spilletid i efteråret. Cheftræner Christian Nielsen glæder sig over forlængelsen og er ikke i tvivl om, at teenageren går en stor fremtid i møde.

- Adams potentiale er enormt, og vi har bare set bidder af de ting, som han kan på en fodboldbane. Han blev jo kastet direkte i ilden i foråret, hvor han præsterede flot i en svær periode for klubben, og med den lange kontrakt kan han få ro til at fokusere på fodbolden og blive færdig med gymnasiet, siger Lyngby-træneren til klubbens hjemmeside.

- Vi har en stor tro på Adam, og han har muligheden for at blive en af de bærende kræfter på holdet. Det har han blandt andet via sin sunde indstilling til tingene og en stærk vindermentalitet. Adam er endnu et produkt af det flotte talentarbejde fra vores akademi, og vi glæder os alle sammen til at følge Adams udvikling i den kongeblå trøje, siger Christian Nielsen.

Adam Sørensen har været i aktion i 14 kampe for Lyngby i denne sæson.

Superliga

LIVE: Chancerig kamp i Esbjerg

Esbjerg fB kæmper for livet i ligaen, og AaB skal forsøge at tage et stort skridt mod top-6. Følg den spændende kamp ...

Mere Superliga

Fokus

Optakt: Esbjerg fB - AaB

Det kan meget vel komme til at handle om nerver, tålmodighed og endnu flere nerver, når Esbjerg fB hjemme møder AaB. Hvem vinder?

Optakt: AGF - Randers FC

Superligaen er endelig på programmet igen, og ingen kampe har vi ventet længere på end denne. Den bliver afgørende for top 6.