Målene haglede ind: Fredericia tilbage på førstepladsen i 1. division

Vi ligger nummer 1, kunne Fredericias fans synge, da holdets kamp mod Hvidovre blev fløjtet af

Fredag erobrede FC Fredericia førstepladsen i 1. division.

Det skete efter en udesejr mod Hvidovre, hvor Fredericia vandt 3-2.

Dennis Høegh bragte allerede Fredericia foran i det 7. minut. Efter pausen fik Hvidovrre bragt ballance i regnskabet med et mål Matti Olsen.

Herefter bragte amerikanske Steven Enna Fredericia foran, hvorefter Mathias Gertsen udbyggede føringen.

Senere i kampen fik Superliga-veteranen Kim Aabech reducerede for Hvidovre, der med nederlaget er placeret lige over nedrykningsstregen på en 9.-plads.

I fredagens anden kamp i 1. division tog HB Køge imod Nykøbing FC.

Stillingen var helt lige frem til det 76. minut, hvor Nykøbings midtbanespiller Lars Pleidrup bragte gæsterne foran. Kampen endte med en Nykøbing-sejr på 0-2.