• Hent Tipsbladets app og få push notifikationer om seneste nyt, livescores mm.
  • Tilmeld dig nyhedsbrevet og få dit daglige skud fodbold til frokostpausen
    Tilmeld nyhedsbrev
  • Vær med hvor og når det sker og deltag i debatterne - følg Tipsbladet på:
Hold dig opdateret - følg Tipsbladet på:
1. division Anders Dehn

Medie: Svenske pokalmestre jagter Gustaf Nilsson

Ifølge Göteborgs-Posten er Gustaf Nilsson er varmt navn i BK Häcken, der er på nippet til at sælge holdets topscorer til 2. Bundesligaen.

Af Anders Dehn

Gustaf Nilsson har haft en uheldig tid i Danmark, men nu kan angriberen måske gøre en ende på pinslerne. Avisen Göteborgs-Posten hævder i hvert fald, at BK Häcken er brændt varm på Vejle BK's svensker.

Ifølge avisen er Häcken tæt på at sælge topscorer Alexander Jeremejeff til Dynamo Dresden i 2. Bundesliga, og derfor skal holdet bruge en ny angriber. Det bedste bud skulle være Nilsson.

Læs også: To nedrykninger og to tabte pokalfinaler: Måske hviler der en forbandelse

Den lange Vejle-mand fik sin fodboldopdragelse i Falkensbergs FF, inden han for tre år siden skiftede til Brøndby IF, siden var udlejet til Silkeborg IF og i sommeren 2018 kom til Vejle. Succesen har dog været sparsom.

Gustaf Nilsson lagde ud med en alvorlig skade, har været gennem endnu en operation, tabt to pokalfinaler og er rykket ud af Superligaen to gange. Senest med VB i foråret.

Går skiftet til Häcken igennem, bytter 22-årige Nilsson til gengæld dansk 1. division ud med Allsvenskans aktuelle nummer fem og de forsvarende pokalvindere. Vejle har dog allerede én gang denne sommer afvist et bud på angriberen.

Superliga

FCK vrager Daramy mod FCN

Ståle Solbakken har udtaget truppen til søndagens opgør mod FC Nordsjælland. Her har nordmanden fravalgt Mohamed Dara...

Mere Superliga

Fokus

Optakt: OB - AaB

Ob har tabt tre kampe i træk og mærker presset i en svær sæson-afslutning, hvor det mandag aften gælder AaB, der ikke har tabt i de seneste tre runder.

Optakt: Brøndby IF - FC Midtjylland

Brøndby var inde i en god periode, men har siden tabt et par kampe i streg. Nu venter så et opgør mod FC Midtjylland, der håber på at kunne trække yderligere fra i toppen af Superligaen.