• Hent Tipsbladets app og få push notifikationer om seneste nyt, livescores mm.
  • Tilmeld dig nyhedsbrevet og få dit daglige skud fodbold til frokostpausen
    Tilmeld nyhedsbrev
  • Vær med hvor og når det sker og deltag i debatterne - følg Tipsbladet på:
Hold dig opdateret - følg Tipsbladet på:
1. division Morten Jørgensen

Mellberg vil ikke satse vildt på Superliga-oprykning med Fremad Amager

Fremad Amager har fået en stor kapacitet ind som manager, men klubben kommer ikke til at satse alt på at rykke op i Superligaen.

Af Morten Jørgensen

Mandag blev Olof Mellberg præsenteret som manager i Fremad Amager, og dermed har 1. divisionsklubben sikret sig en mand, der har spillet over 100 landskampe for Sverige, mens han også har optrådt for klubber som Juventus, Aston Villa og FC København.

Selvom svenskeren ser et potentiale i Fremad Amager, er han dog også ganske bevidst om, at klubben nok ikke rykker direkte op i Superligaen, og i stedet vil det handle om, at der skal bygges videre på det igangværende projekt.

- Jo, der findes nogle muligheder for at forstærke, tror jeg. Det findes der sikkert. Men vi skal forsøge at være omhyggelige og virkelig finde noget efter behov. Der bliver nok ingen utroligt store forandringer. Det tror jeg ikke.

- Vi har en relativt stor trup allerede, og har kunne beholde alt, som vi ville beholde fra den forgangne sæson, og det skal vi forsøge at bygge videre på. Det bliver ingen direkte hysterisk retursatsning, siger Olof Mellberg til fotbollskanalen.se.

I den forgangne sæson blev Fremad Amager nummer fem i 1. division, og helt indtil sidste spillerunde havde klubben mulighed for at sikre sig adgang til oprykningskampe.

Superliga

Optakt: Lyngby BK - Brøndby IF

Der venter en ganske spændende kamp i Lyngby, hvor hjemmeholdet indtil videre har spillet stærkt. Udeholdet kommer fr...

Mere Superliga

Fokus