Oliver Thychosens kæreste, Irati, har fået konstateret leukæmi på en ferie i Spanien. Der er allerede samlet mere end 100.000 kroner ind til at få hende tilbage til Danmark.

En kedelig nyhed ramte dansk fodbold og den lejede Vejle Boldklub-spiller Oliver Thychosen, der er på kontrakt i FC Nordsjælland. Tirsdag aften skrev Vejle Boldklub på sin hjemmeside, at den talentfulde spiller er ude på ubestemt tid, fordi kæresten Irati har fået konstateret leukæmi - blodkræft - og befinder sig i Spanien, hvor hun i øjeblikket får behandling i form af kemo.

Om tre til fire uger er planen, at hun skal flyves til Danmark, men fordi hendes imunforsvar er så svækket, at hun skal være i isolation, når hun flyver, er det en dyr fornøjelse. Det koster nemlig 200.000 kroner at få hende fløjet til Danmark.

Familie og venner har derfor startet en indsamling, og der er heldigvis positivt nyt at fortælle om på den front, for indsamlingen har allerede rundet mere end halvdelen af de 200.000 kroner, der koster at få hende fløjet til Danmark

Således er der i skrivende stund indsamlet 105.000 kroner.

Blandt bidragsyderne er Uffe Bech, der har doneret 5.000 kroner, mens andre af Thychosens kollegaer også har doneret til at få fløjet Irati til Danmark.

Du kan selv donere penge ved at klikke på linket her.

SENESTE NYT...
OP | NED

AFSTEMNING

Hvilken Superliga-klub har overrasket mest positivt i denne sæson?