• Hent Tipsbladets app og få push notifikationer om seneste nyt, livescores mm.
  • Tilmeld dig nyhedsbrevet og få dit daglige skud fodbold til frokostpausen
    Tilmeld nyhedsbrev
  • Vær med hvor og når det sker og deltag i debatterne - følg Tipsbladet på:
Hold dig opdateret - følg Tipsbladet på:
1. division Anders Dehn

Midtbanemand afviser Viborg-forlængelse: Drømmer om MLS-klub

Midtbanemand afviser Viborg-forlængelse: Drømmer om MLS-klub
Foto: Lars Rønbøg/Getty Images

George Fochive forlader Viborg FF til nytår. Klubben ville ellers gerne forlænge med ham, men han håber på at vende tilbage til USA og en klub i Major League Soccer.

Af Anders Dehn

Han nåede kun at spille 12 gange i den bedste række i Nordamerika, inden han kom til Danmark, men George Fochive håber, der er flere MLS-kampe i vente i fremtiden. Derfor forlader han Viborg FF.

Her har Fochive ellers været fast mand på midtbanen i denne sæson og dermed været med til at spille holdet op på førstepladsen i 1. division. Men selv om Viborg gernne ville beholde amerikaneren, satser han på et comeback i Major League Soccer.

- Vi har været glade for George, som har spillet en del kampe og været en god spiller for os i denne sæson. Derfor har vi også tilbudt ham en forlængelse, men det er ikke lykkedes os at finde en fælles aftale for fremtiden. Vi ønsker ham alt det bedste og håber, at han finder en god klub i MLS, som han drømmer om, siger sportschef Jesper Larsen til klubbens hjemmeside.

26-årige Fochive kom til Danmark og Viborg i februar 2016, men det bliver altså ved de knap tre år i landet. 

- Det har været en svær beslutning for mig, fordi jeg har følt mig godt tilpas og haft en god rolle her. Jeg vil takke alle ansatte i klubben, trænerne, mine holdkammerater og alle de frivillige for en god tid i Viborg. Jeg har lært meget, mødt mange gode mennesker, og jeg er taknemmelig for at have fået chancen her, hvor jeg kom til som ung og har udviklet mig både som spiller og menneske, siger han.

Fochive nåede 73 kampe for Viborg, herunder 22 i Superligaen.

Superliga

Mere Superliga

Fokus