• Hent Tipsbladets app og få push notifikationer om seneste nyt, livescores mm.
  • Tilmeld dig nyhedsbrevet og få dit daglige skud fodbold til frokostpausen
    Tilmeld nyhedsbrev
  • Vær med hvor og når det sker og deltag i debatterne - følg Tipsbladet på:
Hold dig opdateret - følg Tipsbladet på:
1. division Morten Jørgensen

Morten Nordstrand stopper karrieren

Morten Nordstrand stopper karrieren
Foto: Getty Images

Det er nu slut med fodbold på topplan for den tidligere Superliga-topscorer, Morten Nordstrand. Fremad Amager-angriberen stopper karrieren efter denne sæson.

Af Morten Jørgensen

Morten Nordstrand lægger om få dage støvlerne på hylden efter en flot karriere i Danmark, Holland og Australien.

Når Fremad Amager i aften spiller sæsonens sidste hjemmekamp, bliver det samtidig også Morten Nordstrands sidste hjemmebanekamp i karrieren.

Den tidligere danske landsholdsangriber har valgt at stoppe karrieren efter denne sæson, som slutter på søndag med en udekamp mod FC Roskilde i NordicBet Ligaen. Det oplyser Fremad Amager på Facebook.

- Alting har en ende, og dette er dagen, som jeg på den ene side har frygtet og på den anden side har glædet mig til. Som fodboldspiller er denne dag uundgåelig. Den vil komme før eller siden, men jeg har alligevel set frem til den med ærefrygt, fordi klubben har været så stor en del af mit liv i så mange år, lyder det fra Morten Nordstrand.

Den 34-årige angriber har gennem sin karriere spillet i klubber som FC Nordsjælland, FC København, FC Groningen og Newcastle United Jets. Det sidste år er dog blevet tilbragt i den næstbedste danske række, og det har været godt for angriberen.

- Jeg fik heldigvis spilleglæden tilbage med mit skifte til Fremad Amager. Efter mit sidste udenlandsophold i Australien havde jeg desværre mistet gløden og lysten til spillet.

Morten Nordstrand slog for alvor igennem i 2006/07-sæsonen i FC Nordsjælland, hvor han scorede 15 ligamål, og de mange år på topplan har efterhånden sat sine spor i kroppen.

- Kroppen er slidt, og restitutionen tager efterhånden længere tid, end hvad godt er. Jeg har altid spillet for at gøre en forskel, og når jeg ikke længere kan gøre det hver gang, jeg spiller, er tiden inde til at trække stikket, inden nogen gør det for mig.

Det er også blevet til otte landskampe og tre scoringer i angriberens karriere.


Sponsoreret:
Drømmer du om en tur ud i Europa for at opleve den fede fodboldstemning på et af de helt store stadions?

Skal det være hos FC Barcelona, Real Madrid, Manchester United, Liverpool, Chelsea, Bayern München eller noget endnu bedre?

Få tre hurtige tilbud på den perfekte fodboldtur for dig og vennerne, for far og søn eller for hele familien.

Det er nemt, hurtigt og enkelt, og der er svar fra rejsearrangørerne inden for 24 timer – find dit rejsetilbud her.

-----
Få 100 stærke spilforslag fra oddsavisen.dk for 29,- kr/md - brug koden Tip2020

Superliga

Mere Superliga

Fokus