• Hent Tipsbladets app og få push notifikationer om seneste nyt, livescores mm.
  • Tilmeld dig nyhedsbrevet og få dit daglige skud fodbold til frokostpausen
    Tilmeld nyhedsbrev
  • Vær med hvor og når det sker og deltag i debatterne - følg Tipsbladet på:
Hold dig opdateret - følg Tipsbladet på:
1. division Anders Dehn

Mystik om Viborg-spiller: Hvis jeg ikke var god nok, ville jeg ikke være her

Foto: Viborg FF

Bernio Verhagen har haft et mystisk karriereforløb, hvor flere af de klubber, han hævder at have været i, ikke kan huske ham. Han fastholder dog selv, at hvis han ikke var rigtig professionel fodboldspiller, så ville en klub som Viborg FF ikke have skrevet kontrakt med ham.

Af Anders Dehn

Hvis Bernio Verhagen en dag får debut for Viborg FF, bliver det hans første kamp som professionel fodboldspiller. Selv om han er 25 år, har han ikke været på kontrakt før i år, hvor Viborg nu er hans fjerde klub.

Flere af de klubber, som han hævder at have været i eller prøvetrænet hos, kan ikke huske ham. I en amatørklub, hvor han var som yngre, mener en leder, at Verhagen ikke var i nærheden af at have niveauet til at være professionel. Det indtryk gentager kilder i Viborg over for bold.dk.

Læs også:Vildere end Ali Dia? Stort set ingen kender ny Viborg-spiller

Der hersker i det hele taget stor mystik om Viborg-spillerens fortid, men han siger selv, at der ikke er noget at komme efter. 

- Jeg har en kontrakt i en professionel klub, der har bedt mig om at træne, inden jeg fik en kontrakt. Hvis jeg ikke var god nok, ville Viborg ikke skrive under med mig. Viborg er ikke en dum klub, som henter spillere, der ikke kan spille fodbold, siger Bernio Verhagen til BT.

Læs også:Alvorlige anklager mod Viborg-spiller: Politiet er gået ind i sagen

Foruden dagens historier om hans fortid har Verhagen allerede været i medierne som følge af en sag om ham og hans kæreste. Hun har politianmeldt ham for at spærre hende inde på et hotelværelse i Viborg.

Hverken Viborg FF eller Verhagen vil oplyse, hvor lang hans kontrakt med 1. divisionsklubben er. Til gengæld har sportschef Jesper Fredberg tidligere medgivet, at en del af motivationen til at lave aftalen var at "skabe en stærkere relation" til et større internationalt agentfirma.

Læs også:Viborg henter offensiv hollænder i Chile

Læs også:1. divisions tophold tabte til Superligaens bundprop: Gode lærepenge

Læs også:Viborg-træner om førsteplads: Det bruger jeg ikke meget tid på

Superliga

Mere Superliga

Fokus