1. division

Næstved tog sen sejr i sjællandsk bundbrag i 1. division

Næstved Boldklub sikrede en vital sejr, da de slog FC Roskilde med 1-0 på et sent mål i søndagens bundbrag i landets næstbedste række.

Forinden søndagens opgør mellem Næstved BK og FC Roskilde lå begge de sjællandske mandskaber under nedrykningstregen i 1. Divisionen.

Dermed skulle begge hold ud at jagte tre point i søndagens kamp, da alle point kan vise sig at blive vitale for de to klubber, der ser ud til at være i fare for at rykke ud af landets anden bedste række i denne sæson.

Første halvleg forløb uden scoringer, og i anden halvleg så det længe ud til, at kampen ville ende uden mål. Det fik hjemmeholdets Kristoffer Munksgaard dog lavet om på.

I det 88. minut fik den 29-årige midtbanespiller nemlig bragt hjemmeholdet foran med en vital scoring, der sikrede Næstved BK sejren og de tre point.

Dermed kravler Næstved op i tabellen, hvor de nu indtager syvendepladsen med 10 point.

FC Roskilde ligger fortsat på sidstepladsen med blot fire point efter otte kampe.