• Hent Tipsbladets app og få push notifikationer om seneste nyt, livescores mm.
  • Tilmeld dig nyhedsbrevet og få dit daglige skud fodbold til frokostpausen
    Tilmeld nyhedsbrev
  • Vær med hvor og når det sker og deltag i debatterne - følg Tipsbladet på:
Hold dig opdateret - følg Tipsbladet på:
1. division Ole Hoffskov

NordicBet Liga-klub jagter Superettans bedste spiller

Foto: Jan Christensen/Getty Images

Vendsyssel FF jagter svensk profil, men det ligner en umulig opgave for den danske klub.

Af Ole Hoffskov

Varbergs BoIS FC rykkede i sidste sæson op fra Superettan, og det betyder, at holdet i 2020 skal tørne ud i Sveriges bedste række. En stor del af æren for oprykningen skal tilskrives angriberen Astrit Seljmani, der i sidste uge blev kåret til Superettans bedste spiller i en afstemning blandt spillerne i ligaen.

22-årige Astrit Seljmani scorede 15 mål for Varbergs BoIS FC, og det har gjort ham til et brandvarmt navn i svensk fodbold, men angiveligt også i Danmark.

Læs også:Ny Vendsyssel-mand hylder faciliteterne: Har aldrig set bedre

Fotbollskanalen skriver, at Superliga-nedrykkerne fra Vendsyssel FF viser interesse for Seljmani, og det samme gør Helsingborgs IF, BK Häcken, IFK Norrköping, Kalmar FF og IK Sirius.

Angriberen vil ikke kommentere konkrete klubnavne, men umiddelbart virker et skifte til Vendsyssel FF ikke sandsynligt. Med udsigt til en sæson i Sveriges bedste række vil det give dårlig mening, hvis Astrit Seljmani skulle foretrække at tage en tur til Danmark og spille i NordicBet Ligaen.

Læs også:Superliga-nedrykker forstærker sig: Henter svensk midtbanespiller

Det antyder han da også selv.

- Jeg vil spille i Sveriges bedste række, vise mig frem og forhåbentlig skabe et navn i svensk fodbold. Jeg har kæmpet hårdt for det. De seneste år har jeg kæmpet mig igennem Division 1 og Superettan. Det er gået fint, og nu vil jeg vise mig frem i Allsvenskan, siger Astrit Seljmani til det svenske medie.

Vendsyssel FF er nummer fem i NordicBet Ligaen. I sidste uge lykkedes det nordjyderne at hente en anden svensker til klubben i form af Dusan Jajic fra Brommapojkarna. 

Læs også:Viborg-angriber besøger islandsk klub

Læs også:Vendsyssel vinker farvel til tre mand

Læs også:UEFA-millioner på vej til danske klubber - undtagen FC København

Superliga

Mere Superliga

Fokus