1. division

Nulløsning mellem Superliga-nedrykkere

Esbjerg og Viborg delte pointene i en chancefattig affære.

De to Superliga-nedrykkere mødtes her til aften på Blue Water Arena i Esbjerg, hvor hjemmeholdet kunne lægge god afstand til Viborg med en sejr.

Det var to af de mest scorende mandskaber i 1. divisionen, som tørnede sammen, men det bar første halvleg ikke præg af. Her havde begge hold svært ved at skabe chancer, og derfor var det 0-0 ved pausen.

I anden halvleg var der stadig langt mellem de store chancer, men især Esbjerg fik forsøgt sig med flere afslutninger mod Viborgs mål. Det lykkedes dog ikke for hjemmeholdet, og da heller ikke Viborg fik scoret, endte opgøret mellem de to nedrykkere fra Superligaen uden mål.

Med det ene point rykker Esbjerg op på tredjepladsen med 24 point, mens Viborg er placeret på femtepladsen med 20 point efter 14 runder.